Tom_van_Kuyk_Rabo_Nevobo.jpg

IEG 2018 - Hoe de Rabobank en Nevobo elkaar vonden in duurzame voeding

16/04/2018 09:330 reacties1356


Rabobank en de Nederlandse Volleybond maakten onlangs bekend een driejarige samenwerking aan te gaan. Opvallend aan het partnership is dat beide partijen hun voedselkennis bundelen vanuit de gezamenlijke ambitie om rondom de evenementen die de komende jaren in Nederland plaatsvinden een impuls te geven aan een gezond, duurzaam voedingsaanbod. Tom van Kuyk, sponsormanager van Rabobank, gaf tijdens het IEG-congres in Chicago tekst en uitleg.

Video: Tom van Kuyk over het partnership tussen Rabobank en Nevobo


De volgende stap in data met de Persgroep en SportsCloud

Wat nemen Arjan Koopman (De Persgroep) en Michiel van Rijn van Alkemade (SportsCloud) mee van het IEG-congres? Een gesprek over de volgende stappen in data: van big data naar big indicators naar big instruments.


Live-evenementen nieuwe religie binnen activatiewereld

Frans Vleggeert (SportVibes) en Maarten van Seggelen (Provincie Gelderland) over hun ervaringen op het IEG-congres in Chicago. Hoe authenticiteit leidt tot disruptie, een nieuwe religie in de activatiewereld en van informatie naar instrumenten werken.


Wat vinden ABN Amro en Mojo belangrijk in het sponsorvak?

Een gesprek met Marcel Surendonk (Mojo) en Leontien van Tilburg (ABN Amro) over de sponsorkeuzes van ABN Amro, het belang van je merk, de groeiende betekenis van sociale sponsoring en de rol van data in partnerships. Een geanimeerde discussie over het sponsorvak en wat merken als ABN Amro en Mojo daarin belangrijk vinden.

 

Bekijk alle afleveringen van Today at IEG terug!

In samenwerking met Triple Double, Sponsorreport, SportsCloud en Create5 hebben we elke dag in het kader van Today at IEG één of meerdere video's over de 35e editie van het IEG Sponsorship Conference in Chicago gepubliceerd. Check het YouTube-kanaal van SPORTNEXT om alle video's te bekijken. Hieronder zijn alle bijdragen terug te vinden.

ZIE OOK:

Geplaatst in Activaties, Beleid , Data, Events, Experience, IEG2018, Marketing, Media, Sponsoring, Volleybal

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden...
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?