Jupiler_Keuken_Kampioen.jpg

Keuken Kampioen nieuwe naamgever Eerste Divisie

29/06/2018 16:250 reacties1238


Keuken Kampioen wordt de nieuwe naamgever en sponsor van de Eerste Divisie. De competitie gaat de Keuken Kampioen Divisie heten. De Eerste Divisie en Keuken Kampioen zijn een contract voor drie seizoenen overeengekomen.

Jupiler was sinds juli 2006 de sponsor van het op één na hoogste Nederlandse profniveau. De bierbrouwer besloot na twaalf jaar te stoppen met de sponsoring. Per 1 juli zal de Eerste Divisie door het leven gaan als de Keuken Kampioen Divisie.

Drecteur Marc Boele van de Coöperatie Eerste Divisie ziet een goede fit tussen de twee partijen. "Keuken Kampioen is een gerenommeerd bedrijf dat veel overeenkomsten heeft met onze Divisie. Beide nuchtere, Nederlandse merken die voor alle Nederlanders toegankelijk zijn. De nieuwe sponsor is oprecht betrokken bij de sport. Dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst. Wij helpen het merk graag om bekender te worden onder voetballiefhebbers in Nederland."

Ook Wim de Ruiter, directeur marketing van De Mandemakers Groep - waar Keuken Kampioen toe behoort - is positief. "De Eerste Divisie staat voor kwaliteit, beleving en is toegankelijk voor iedereen. Daarom past het zo goed bij Keuken Kampioen. We zijn er trots op dat we de opvolger kunnen zijn in het rijtje van merken als TOTO, Gouden Gids en Jupiler. En natuurlijk kijken we uit naar het nieuwe seizoen met misschien wel de sterkste competitie ooit in de Keuken Kampioen Divisie."

Geplaatst in Sponsoring, Voetbal

Remco Tervoort

Communitymanager SportNEXT | Arko Sports Media | Te bereiken via remco.tervoort@sportsmedia.nl of @remcotervoort (Twitter).
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?