Sponsorreport_Jaarcongres_2018_header.jpeg

Sponsorreport Jaarcongres 2018: De Staat van Sponsoring

06/02/2018 06:300 reacties1522


De wereld van sponsoring is aan het veranderen. Hoe ziet die wereld er over een paar jaar uit? Welke invloed hebben de ontwikkelingen op het gebied van data, storytelling, privacy, maatschappelijke verantwoordelijkheid, social media op partnerships tussen merken? Voor het antwoord op deze vragen en nog veel meer kom je naar het Sponsorreport Jaarcongres op 19 april!

Voor het vijfde jaar presenteert Sponsorreport een dag waarop alle trends en ontwikkelingen in sponsoring en partnershipmarketing te horen zijn. Leer van de visies en de best practices van de beste marketingcommunicatiemanagers, sport- en cultuurmarketeers en sponsormanagers!

Sponsorreport steekt de peilstok in sponsoring en onderzoekt op 19 april in de Philharmonie in Haarlem samen met u De Staat van Sponsoring.

Mis het niet en schrijf je nu in voor het grootste sponsorcongres in de Benelux.

Geplaatst in Events, Sponsoring, Arko Sports Media

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden...
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?