KNVB_Beker_goud.jpeg

TOTO nieuwe naamgever KNVB-bekertoernooi

12/01/2018 14:270 reacties1363


TOTO, onderdeel van de Nederlandse Loterij, wordt de nieuwe naamgever van de KNVB Beker en verlengt het sponsorcontract tot en met 2022.

Dit seizoen vindt de 100e editie plaats van het bekertoernooi. De winnaar van de jubileumeditie krijgt een speciale gouden beker uitgereikt. De nieuwe beker werd vanmiddag gepresenteerd op de KNVB Campus, met nog 100 dagen tot de finake.

TOTO was al, samen met Amstel, sponsor van de KNVB Beker. In het verleden ging het bekertoernooi al door het leven als de Amstel Cup en Gatorade Cup.

'Onlosmakelijk met elkaar verbonden'

Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur KNVB: “De KNVB is erg blij met de contractverlenging met Nederlandse Loterij tot en met 2022. Het co-naamgevend sponsorschap voor de TOTO KNVB Beker is een mooie verruiming van de eerdere contracten met de Staatsloterij en TOTO. Al vele jaren draagt Nederlandse Loterij met haar opbrengsten bij aan het Nederlandse voetbal. Bij deze contractverlenging hebben we ons als doel gesteld om het voetbal in Nederland nog meer van de samenwerking tussen de KNVB en vooral TOTO te laten profiteren.”

Trotse hoofdsponsor Arno de Jong, directeur Marketing Nederlandse Loterij: “TOTO is al sinds 2009 trotse hoofdsponsor van de KNVB en is nu ook naamsponsor van de TOTO KNVB Beker. TOTO en voetbal zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen omdat TOTO in 1957 een initiatief was van de KNVB, maar vooral omdat TOTO net zoals heel veel Nederlanders groot fan is van het Nederlandse voetbal. Bovendien past de spanning die het TOTO KNVB Bekertoernooi met zich meebrengt goed bij TOTO."

Geplaatst in Nieuws, Sponsoring

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden...
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?