vacature_Ajax_esports_marketeer.jpg

Vacature: eSports Marketeer bij Ajax

09/01/2018 15:420 reacties676


Ajax eSports is op zoek naar een Marketeer die de afdeling Marketing kan versterken. Een Marketeer die ervaring heeft met het opzetten van nieuwe (digitale) verdienmodellen/concepten en daarmee een belangrijke rol kan gaan spelen in de verdere nationale en internationale groei van Ajax eSports.


Hieronder volgt de originele vacature van Ajax.


Ajax is één van de wereldwijde voorlopers in FIFA eSports. Het signaleren van digitale business kansen in het domein en dit om kunnen zetten naar conceptuele digitale formats (van idee tot en met executie) voor een jonge doelgroep, is de belangrijkste taak. Voldoende kennis over nieuwe technologieën en alle bijbehorende online marketing mogelijkheden is een must.

In deze functie moet je goed kunnen samenwerken binnen de verschillende marketingdisciplines, maar ook met andere afdelingen zoals media, sponsoring en international partnerships. 

Bij ons staat voetbal centraal en het plezier van onze fans voorop. Alle afdelingen staan hier dan ook in dienst van. Als grootste club van Nederland zijn we het aan onze stand verplicht om altijd voor het beste te gaan. Dit geldt ook voor Ajax eSports. Zo kunnen (in dit geval) onze jonge fans optimaal genieten van onze club en de activiteiten die we ontwikkelen. Het is voor ons belangrijk dat je affiniteit hebt met Ajax, onze stad en het lef hebt om conventies te doorbreken. Met gevoel voor klasse en commercieel succes.

Wat neem jij mee?

- >5 jaar ervaring op het gebied van digitale marketing en business development.
- Ervaring in het ontwikkelen en bedenken van nieuwe concepten en verdienmodellen / het innoveren van bestaande business (van strategie, concept tot excellente executie). Portfolio vereist.
- Veel kennis over de ontwikkeling en mogelijkheden van social media en conversie verhogende online campagnes.
- Veel kennis en knowhow over eSports, met name FIFA eSports.
- Commercieel gedreven.
- Ervaring in het doorvertalen van een marketingstrategie naar een marketingtactiek en -campagnes, die direct bijdragen aan de overall doelstellingen.
- Minimaal hbo-niveau.
- Uitstekende vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
- Je bent in staat om verder te denken dan je eigen vakgebied.
- Je toont initiatief.
- Wat jij maakt moet op z’n minst origineel zijn.

Wat wij te bieden hebben?

- Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
- Een sportieve, maatschappelijke en inspirerende omgeving waar iedere dag anders is.
- De standplaats is ons kantoor in de Amsterdam ArenA.
- Een prestatieve omgeving met de wil om iedere dag beter te willen worden.

Heb je interesse?

Denk je dat jij onze kandidaat bent? Voldoe je aan het gevraagde profiel? Dan kun je reageren door jouw CV en motivatie te sturen naar personeelszaken@ajax.nl. Reageren kan tot en met 31 januari 2018.

Geplaatst in eSports, Jobs, Media

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden...
Naar profiel »

Reageren

Log-in om in het vervolg (nog) sneller te kunnen reageren.

Welke kleur heeft gras?