Disclaimer

SPORTNEXT verleent u hierbij toegang tot sportnext.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door SPORTNEXT en derden zijn aangeleverd. SPORTNEXT behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op SPORTNEXT.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van SPORTNEXT.

Beperkte aansprakelijkheid

De op sportnext.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van SPORTNEXT.

In het bijzonder zijn alle prijzen op sportnext.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op SPORTNEXT.nl. SPORTNEXT oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. SPORTNEXT zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij SPORTNEXT en haar gebruikers.  De inhoud van sportnext.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.