{author}

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen.
SPORTNEXT organiseert en faciliteert die ontmoetingen met een goed doordacht pakket van nauw met elkaar samenhangende en elkaar versterkende communicatiemiddelen.
Doel: verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

Twitter »LinkedIn »

In de BV Sport: Toon Gerbrands over de populariteit van PSV in Mexico

18/10/2017 06:300 reacties360

BV_Sport_Toon_Gerbrands.jpg

Toon Gerbrands was woensdagmiddag te gast in de BV Sport op ALLsportsradio bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman. De algemeen directeur van PSV sprak onder andere de populariteit van PSV in Mexico en hoe het is een van de topclubs in Nederland te besturen.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met hoopvol regeerakkoord voor de sport

15/10/2017 07:300 reacties473

Hockeyvrouwen_shutterstock_198972503.jpg

In de week waarin het regeerakkoord definitief het licht zag, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Een verzameling van nieuws, feiten en andere opvallende zaken die wereld van sport en marketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Volg de Volvo Ocean Race live op SPORTNEXT!

14/10/2017 07:300 reacties534

Volvo_Ocean_Race_start17:18.jpg

Het grootste zeilevenement ter wereld, de Volvo Ocean Race, gaat vanmiddag van start met een havenrace in de Spaanse stad Alicante. Maar liefst twee Nederlandse boten nemen dit jaar deel aan het evenement, te weten Team AkzoNobel en Team Brunel. Des te meer reden om de dertiende editie van de Volvo Ocean Race op de voet te volgen via onderstaande livestream op SPORTNEXT.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met roze voetbalschoenen en de Rode Duivels

08/10/2017 07:300 reacties784

Under_Armour_roze_schoen_Memphis.jpg

In de week waarin FC Barcelona nog maar eens duidelijk maakte dat sport en politiek wel degelijk met elkaar verweven zijn, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling van nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de internationale wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »