{author}

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen.
SPORTNEXT organiseert en faciliteert die ontmoetingen met een goed doordacht pakket van nauw met elkaar samenhangende en elkaar versterkende communicatiemiddelen.
Doel: verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

Twitter »LinkedIn »

Het laatste sportmarketingnieuws met Pluisje, Mo Farah, Cristiano Ronaldo en Facebook Watch

21/08/2017 20:410 reacties544

Schermafbeelding_2017-08-21_om_20.49.28.png

In de week waarin voetbalminnend Nederland niet uitgesproken raakte over het bezoek van Diego Maradona aan ons kleine kikkerland lees je hier het laatste sportmarketing nieuws. Een verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Traineeship redactie en digitale content Arko Sports Media

21/08/2017 11:020 reacties553

vacature_arko_redacteur_laptop.jpg

Ben jij net afgestudeerd, heb je een opleiding gedaan in de communicatie of journalistiek, heb je een vlotte pen, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en wil je ervaring opdoen op een dynamische redactie voor print-media en digitale content? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met de Eredivisie, Arsenal en Neymar

13/08/2017 08:000 reacties967

Neymar_aankondiging_fp.jpg

In de week waarin de Eredivisie eindelijk weer is begonnen en Dafne Schippers in Londen haar goud op de WK atletiek prolongeerde lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Een verzameling van nieuws, feitjes en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

BEAT Cycling Club begint eerste commerciële baanploeg

10/08/2017 16:000 reacties769

BEAT_Cycling_Club_baanploeg.jpeg

BEAT Cycling Club begint de eerste commerciële baanploeg in Nederland. Vijfvoudig wereldkampioen Theo Bos (33), vice-Europees kampioen Roy van den Berg (28) en Olympisch zilveren medaillewinnaar Matthijs Büchli (24) vormen samen de professionele ploeg. Voormalig baanwielrenner Tim Veldt (33) is de coach van het team.

Lees verder »