{author}

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen.
SPORTNEXT organiseert en faciliteert die ontmoetingen met een goed doordacht pakket van nauw met elkaar samenhangende en elkaar versterkende communicatiemiddelen.
Doel: verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

Twitter »LinkedIn »

‘Sla je Wereldbal’: de perfecte link tussen KLM en de golfsport

19/09/2018 11:140 reacties125

KLM_Open_Wereldbal_-_09.jpg

Het KLM Open is hét golftoernooi van Nederland en dit jaar tevens de start van de samenwerking tussen Triple Double en KLM. Triple Double gaat de luchtvaartmaatschappij ondersteunen op sportmarketinggebied.

Lees verder »

PSG domineert de headlines in het laatste sportmarketingnieuws

16/09/2018 08:000 reacties525

Jordan_brand_x_psg_fp.jpg

Welkom bij een eenmalige, limited edition van het laatste PSG-sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing en PSG weer in helder perspectief zetten.

- PSG wil de eerste voetbalclub worden met een eigen crypto token
- Jordan Brand x PSG = Winning
- PSG waagt nieuwe esports poging in League of Legends
- Eredivisie viert het Nederlandse stadionbezoek
- Sportstreamingplatform DAZN opent kantoor in regio Amsterdam

Lees verder »

Echte volleybalfan kijkt WK via Volleyball TV

15/09/2018 11:550 reacties1057

Shutterstock_volleyballtv_header.jpeg

Afgelopen week is in Bulgarije het WK Volleybal begonnen met daarbij ook de Nederlandse volleybalmannen. De 'lange mannen' misten na 2002 drie WK's op rij, maar zijn nu terug op het mondiale strijdtoneel. De wedstrijden zijn te volgen via Ziggo Sport en de hoogtepunten bij de NOS. De echte volleybalfan kijkt het WK via Volleyball TV, het online platform van internationale volleybalbond FIVB.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met ster Verstappen, geboorteloket en Deense boycot

09/09/2018 06:300 reacties923

Max_Verstappen_selfie_Racedagen.jpg

In de week waarin Nike de gemoederen bezighield, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »