{author}

Redactie

SPORTNEXT, de sportmarketingcommunity van Nederland! SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen.
SPORTNEXT organiseert en faciliteert die ontmoetingen met een goed doordacht pakket van nauw met elkaar samenhangende en elkaar versterkende communicatiemiddelen.
Doel: verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

Twitter »LinkedIn »

Tom Dumoulin en Marianne Vos hebben hoogste marketingwaarde in wielrennen

17/07/2018 11:230 reacties417

Tom_Dumoulin_shutterstock_1122014801.jpg

Tom Dumoulin is de bekendste wielrenner van Nederland. Dankzij zijn successen in onder andere de Giro d’Italia, de Tour de France en het WK kent inmiddels 76 procent van de Nederlanders de Limburger. Nipt achter Dumoulin staat Marianne Vos. Driekwart van de Nederlandse bevolking kent haar. Opvallend is dat de renster een hogere marketingwaarde heeft dan Dumoulin.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Ajax, Ronaldo, Facebook en Woods vs Mickelson

15/07/2018 06:300 reacties480

Ajax_adidas.jpg

In de week waarin werknemers van Fiat in opstand kwamen vanwege de transfer van Cristiano Ronaldo naar Juventus, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Ga op 24 augustus mee naar Gamescom en ervaar esports van dichtbij

09/07/2018 15:450 reacties721

gamescom_header_image_1920.jpg

Nog maar een kleine maand geleden was EsportsX, de conferentie over esports waar ruim 300 marketingprofessionals bijeenkwam om alles te weten te komen over de kansen die esports bieden om de millennial te raken. Een dag vol inzichten en inspiratie. Al snel rees de vraag: wanneer weer? Voor iedereen die na EsportsX meer wil weten, of er niet bij kon zijn, en nu esports van dichtbij wil ervaren is er nu de kans: we gaan op 24 augustus naar Gamescom, de grootste gamesbeurs van Europa en er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met gokverbod, Facebook en F1 en Amazon

08/07/2018 07:300 reacties773

Juventus_shutterstock_1100144678.jpg

In de week waarin Chris Froome hoorde dat hij tóch mee mag doen aan de Tour de France, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »