{author}

Gijsbregt Brouwer

Sport & media strategist

Co-founder van sport content en activatiebureau Týrsday. Týrsday werkt voor meer dan 125 atleten, verschillende bonden en teams en voor een aantal grote sponsors en sportmerken. Daarnaast oprichter van SPORTNEXT en expert op het gebied van sport trendwatchting en digitale sports

Website »Twitter »LinkedIn »Facebook »

11 tips voor storytelling in de digitale wereld

08/11/2017 06:300 reacties1211

NikeStore_New_York_groot_shutterstock_250281457.jpg

Hoe vertel je je verhaal in de digitale wereld? Content dreigt al snel onder te sneeuwen in de stroom van artikelen, blogs, vlogs, video’s, visuals etc op sociale media. Storytelling is daarom belangrijker dan ooit. Bij Týrsday helpen we merken, mensen en bedrijven hun doelen te bereiken met online storytelling. Tijdens Digital Sports Day gaf ik een presentatie over hoe jij met behulp van deze elf tips ook kunt bouwen aan een community en hoe je creatieve content kunt maken.

Lees verder »

Sunweb lanceert eigen talkshow Creating Memories ter ere van Giro-zege Dumoulin

07/06/2017 09:091 reactie1703

Sunweb_Talkshow.jpg

Sunweb heeft onder haar eigen #creatingmemories vlag een talkshow geproduceerd en live uitgezonden via Facebook en YouTube. De talkshow was ter ere van het winnen van de Giro d’Italia door Tom Dumoulin. Uiteraard was de Limburgse renner speciale gast aan tafel, met onder meer Peter Heerschop en Viggo Waas, teammanger Iwan Spekenbrink en Sunweb oprichter Joost Romeijn. Wij spraken na afloop van de show met Joost Romeijn over de sponsoring en de contentstrategie van Sunweb.

Lees verder »

De vijf sporttrends voor 2017

06/01/2017 06:050 reacties8823

Sporttrends2017_Header.jpg

Voor komend jaar voorzie ik de volgende vijf sport trends: 1) Denk en doe klein, 2) Op reis naar je beste ik, 3) Thuis sporten als in de gym, 4) Alles wordt een challenge en 5) Cryo en bio. In mijn “State of Sport” schets ik het kader voor deze trends: de sportwereld waarin we nu leven. Mocht je die nog niet gelezen hebben, dan is het wijs dat eerst te doen. Hieronder licht ik de vijf sport trends toe.

Lees ook: State of Sport: kader bij de Sporttrends van 2017

Lees verder »

State of Sport: kader voor de sporttrends van 2017

29/12/2016 07:020 reacties4573

AdidasstoreNYv2.jpg

Net voordat de sporttrends van het komend jaar verschijnen is er ruimte voor reflectie, in het kader voor de sporttrends. Een bespiegeling van waar sport nu staat. Populair uitgedrukt is het de 'state of sport'. Zes signaleringen die de sportwereld duiden, van diepte voorzien en die onderling samenhangen. Dit is het moment waarop ik kritisch ben naar wat we met zijn allen doen en oproep tot bezinning, maar liever nog tot actie. De wereld verandert snel, achterover leunen is er niet bij. Zeker dit jaar niet.

Lees verder »