{author}

Jorik Tilstra

Online sportmarketeer Triple Double

Jorik Tilstra studeerde als geboren Fries af aan het Instituut voor Sportstudies te Groningen. Altijd is er een scherm binnen handbereik om het laatste nieuws binnen de sportwereld in de gaten te houden. Met een scherpe online focus is hij vastbesloten om de wereld een stukje mooier te maken door middel van sportieve activaties, voor zowel klanten als fans.

Website »Twitter »LinkedIn »

What’sNext: Mijn beste vriend is een chatbot

24/01/2018 08:000 reacties2232

Jorik_header.png

Vind je de titel van deze blog schokkend? Stel je niet zo aan zeg. Wie had vroeger niet een penvriend in een andere stad of een ander land? Wie belt er niet dagelijks of wekelijks met zijn moeder of beste vriend(in)? Omdat diegene zo goed luistert, jou van het juiste advies voorziet en altijd weet wat-ie moet zeggen. Precies ja.

Lees verder »

What’sNext: Misschien wil de sportfan wel anoniem blijven

15/11/2017 08:000 reacties1899

Jorik_header.png

De sportfan is van niemand. Nee, ook niet van jou. Het is een ambivalent wezen zonder merkvoorkeur die denkt vanuit eigenbelang. Maar de strijd om de sportfan is wel in volle gang. Clubs, merken, bonden, mediahuizen en zelfs atleten dingen naar de gunst van de fan en willen het liefst een volledig dataprofiel opbouwen van iedere volger en inzicht in contentconsumptie.

Lees verder »

What’sNext: Amsterdam ligt niet in Nederland

04/10/2017 08:000 reacties2991

Jorik_header.png

De sportwereld is allang niet meer hetzelfde. Radicaal is de nieuwe standaard. Natuurlijk weten we allemaal dat de mediaconsumptie extremiseert. Voornamelijk (live) sportbeelden scoren record op record. Profiteren we wel genoeg van de kracht van sport?

Lees verder »

De connected generatie

28/10/2016 06:300 reacties1691

SX_-_Sneakergala.jpeg

Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Snapchat. De huidige generatie is met afstand de meest connected groep mensen die er rondloopt. Deze nieuwe media openen deuren die voorheen gesloten bleven, je kunt via openbare profielen ineens in gesprek komen met een scala aan mensen die eerder onbereikbaar waren.

Lees verder »