{author}

Hogeschool Rotterdam

Overtref jezelf bij het specialisatieprogramma SportMarketing & Management van de opleiding Commerciële Economie van Hogeschool Rotterdam. Dit profiel wordt gebruik als redactie account bij blogbijdrages van meerdere docenten.

Website »Twitter »LinkedIn »

Sportmarketingreis naar Canada en de VS en de legacy van de Olympische Winterspelen

02/05/2017 06:301 reactie2283

richmond_olympic_oval.jpg

Van 30 januari t/m 9 februari verbleef een groep studenten van de opleiding SportMarketing & Management in Canada en de Verenigde Staten voor hun internationale studiereis. Daar zagen zij hoe een kleine stad dankzij de Olympische Spelen uitgroeide tot het grootste skigebied van Noord-Amerika en wat de legacy van het olympisch stadion in Richmond is.

Lees verder »

Businessclub SportMarketing & Management gestart met meeting over ‘leven als een startup’

03/10/2016 06:300 reacties4525

Event_SMM_podium.jpg

In de schitterende Caballero Fabriek in Den Haag, op bezoek bij partner SportVibes, vond de allereerste bijeenkomst plaats van de SMM Businessclub. Studenten, docenten, alumni en partners uit het werkveld ontmoetten elkaar en gingen aan de slag met het thema: 'Denken als een startup'.

Lees verder »

Denken als een startup!

18/09/2016 07:300 reacties3002

Vrienden_van_SMM_110.jpg

Donderdag 22 september is het zover. De stichting Vrienden van SMM organiseert haar eerste grote evenement in samenwerking met SportVibes! Het evenement start vanaf 16.00 uur en wordt gehouden in de Caballero Fabriek in Den Haag. Het belooft een interessante middag te worden met sprekers zoals Hans Koeleman (voormalig olympisch atleet en brandmanager Nike), Hans-Willem Dicke (directeur SportVibes) en Francisco Elson (voormaling NBA-speler). Zij laten je in korte sessies laten zien hoe zij 24/7 het verschil maken binnen de sportwereld.

Lees verder »

EASM 2016: ‘Memories and identities in sportmanagement in Europe’

13/09/2016 06:300 reacties1858

EASM_header.png

Polen: het land van de duizend meren, vodka en de Poolse dansen. De hoofdstad Warschau was van 4 tot en met 10 september het toneel van de vierentwintigste editie van het student seminar en de conferentie van 'The European Association for Sportmanagement' (EASM). Samen met 50 andere studenten uit 7 verschillende landen en met allen een sportachtergrond hebben wij, studenten van SportMarketing & Management van de Hogeschool Rotterdam deelgenomen aan het student seminar. Het seminar omvatte verschillende workshops van gastsprekers vanuit Europa, network events en de rode draad van het seminar: een 'management game', waarin alle studenten moeten werken aan een sportmanagement vraagstuk.

Lees verder »