{author}

Remco Tervoort

Communitymanager SportNEXT | Arko Sports Media | Te bereiken via remco.tervoort@sportsmedia.nl of @remcotervoort (Twitter).

Twitter »LinkedIn »

Action wil sportmarkt veroveren

13/03/2018 06:300 reacties810

Action_shutterstock_582834799.jpg

Action opent de aanval op sportzaken. De Nederlandse winkelketen is van plan haar sportaanbod stevig te vergroten. Juist in een tijd waarin veel traditionele sportwinkels zijn verdwenen besluit de discounter de concurrentie aan te gaan met de bestaande sportzaken.

Lees verder »

Ajax wil met ‘The Tunnel Club’ zowel inkomsten als fanbeleving verhogen

08/03/2018 13:360 reacties1664

Ajax_Tunnel_Club.jpg

In de zoektocht nieuwe inkomstenbronnen en verhoging van de fanbeleving is Ajax uitgekomen bij een innovatief concept dat langzaam aan populariteit begint te winnen in de sportwereld. De Amsterdammers lanceren als eerste club in Nederland 'The Tunnel Club'. Dit initiatief wordt Ajax’ meest unieke en exclusieve concept dat plaats biedt aan vierentwintig Members. Rondom thuiswedstrijden van Ajax heeft deze selecte groep hun eigen, zéér bijzondere ruimte in de spelerstunnel met direct zicht op de spelers.

Lees verder »

SportFilmFestival Rotterdam wil meer festivalgevoel uitdragen

08/03/2018 06:300 reacties834

SportFilmFestival1_Grey_header.jpeg

Zelfde ingrediënten, nieuw gerecht. Zo zou je de verandering van het SportFilmFestival Rotterdam misschien wel het beste kunnen omschrijven. Voor de vierde editie wordt het Cinerama Filmtheater ingeruild voor LantaarnVenster, waardoor er een echte festivalsfeer moet ontstaan. "We willen dat het een avondje entertainment wordt."

Lees verder »

Hoe kijk en volg je de Paralympische Spelen in Pyeongchang?

06/03/2018 17:272 reacties1882

Paralympische_Spelen_shutterstock_795298717.jpg

Na de voor Nederland uiterst succesvolle Olympische Winterspelen, starten vanaf vrijdag de Paralympische Spelen. De Paralympics zijn 'gewoon' bij de NOS te volgen. De publieke omroep schenkt dagelijks aandacht aan de Paralympische Spelen. SPORTNEXT brengt je opnieuw een compleet media-overzicht.

Lees verder »