{author}

Sonny Sier

Sonny Sier is redacteur bij Arko Sports Media en freelance sportverslaggever bij het Noordhollands Dagblad. Schrijft met name over voetbal, handbal en tennis. Te bereiken via sonny.sier@sportsmedia.nl.

Twitter »LinkedIn »

Korfbal Leaguefinale toe aan volgende stap; voetbalstadion behoort tot mogelijkheden

12/04/2018 08:520 reacties4970

Foto_Marco_Spelten,_korfbalfoto.nl_header.jpeg

Legio korfballende kinderen op de been, duizenden fans gekleed in clubkleuren en een knetterende show om alle aanwezigen op te laden voor de apotheose. Het is de Korfbal Leaguefinale in een notendop. Een nagenoeg uitverkochte Ziggo Dome was afgelopen zaterdag weer het epicentrum van de korfbalwereld. Het contract tussen de concerttempel en het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV) loopt af. Is de Korfbal Leaguefinale toe aan de volgende stap?

Lees verder »

Handbal Inside lift mee op succes oranje handbalsters

02/11/2016 06:300 reacties3418

IMG_2655.jpg

Wat als de oranje handbaldames afgelopen december niet zo succesvol waren op het WK in Denemarken? Dan had de wereld er voor Handbal Inside waarschijnlijk heel anders uitgezien. Maar in de slipstream van het overweldigende succes van de knuffelvrouwen groeide het handbalplatform in één klap uit tot een interactief en volwassen medium voor de handballiefhebber. Inmiddels gaan de jonge oprichters van Handbal Inside, Stijn Steenhuis (23) en Kevin Kreuger (28), dwars tegen de traditionele mediastroom in met de lancering van een handbalglossy.

Lees verder »

Bijzondere groep afstudeerders betreedt de sportmarketingwereld

14/04/2016 06:300 reacties2395

hr_uitreikingsdiploma_fppp.jpg

Een klas met echte doorzetters met veel sociale vaardigheden. Zo kan de bijzondere groep afstudeerders van de Hogeschool Rotterdam het beste bestempeld worden. De voormalige sportmarketingstudenten volgden een unieke route naar hun felbegeerde papiertje. De afstudeerders volgden allen een mbo-opleiding aan het CIOS of een andere sport en beweegstudie voordat zij met een aangepast vakkenpakket in versneld tempo hun diploma haalden. Velen van hen deden tussendoor ervaring op met een (afstudeer)stage in de sport, zoals bij Feyenoord, Excelsior en O’Neill. Dinsdagavond was in de Rotterdamse Kuip de diploma-uitreiking.

Lees verder »

KNVB realiseert overtreffende trap van het belonen van vrijwilligers

04/04/2016 10:100 reacties1694

knvb_vrijw_ass_bd2.jpg

De KNVB kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk vrijwilligers zijn voor het voetbal. Zonder de inzet vrijwilligers is er simpelweg geen voetbal mogelijk. Maar ondanks dat zij zich volledig belangeloos inzetten voor een vereniging, heeft vrijwel iedere vrijwilliger behoefte aan een blijk van waardering. Een dankwoordje kan soms al genoeg zijn. De KNVB gaf met de actieVrijwilligers in Oranjehet perfecte voorbeeld. Drie vrijwilligers beleefden tijdens Nederland – Frankrijk de ultieme ervaring door als koffiejuffrouw, terreinknecht en voorzitter uit te komen voor het échte Oranje.

Lees verder »