{author}

Danijel Ribaric

Founder Dr.WOOOW!

Danijel Ribaric is oprichter en eigenaar van Dr. WOOOW!, een veelzijdig en creatief bureau met een hart voor Urban Culture. Als echte Rotterdammer heeft Danijel een grote passie voor Urban Sports. In zijn jeugd maakte hij deel uit van een belangrijke generatie straatvoetballers die van de tak van Urban Sports een hype wist te maken. Na zijn studie (SPECO) begon Danijel met het managen van het ‘‘Soccershowdown’’ team met onder andere Soufiane Touzani. Na zich vijf jaar te hebben ingezet voor het voetbalentertainment bedrijf, koos Danijel er voor om weer zelf te gaan ondernemen (Dr. WOOOW!). Hiernaast houdt hij zich ook bezig met maatschappelijke projecten, als sportconsulent ondersteunt hij Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland.

Website »Twitter »LinkedIn »

Wie vanuit zijn passie werkt, heeft geen concurrenten meer!

01/02/2018 11:430 reacties4083

Blog_Danijel_passie.jpg

Je bent lekker bezig geweest met een pitch en zit er voor je gevoel lekker in, totdat je de mededeling krijgt dat een concurrent er met de opdracht vandoor is gegaan? Hoe ga jij hier mee om?

Lees verder »

De Hollandse Straatvoetbalschool

04/05/2016 14:003 reacties6333

Straatvoetbal-Jongerenmarketing-Dr.WOOOW-Danijel-Ribaric-SPORTNEXT-F.jpg

Daar waar Brazilië, Portugal en Spanje zaalvoetbal hebben om wereldsterren op te leiden, hadden wij in Nederland ons "straatvoetbal". Veel mensen hebben nu het gevoel dat er achter de huidige generatie toppers (Robben, Van Persie, Sneijder) vrij weinig nieuwe helden aan zitten te komen. Waarom ging het toen zo goed en dreigt het nu mis te gaan?

Lees verder »

Het woord ‘Urban’ mag weer in Nederland

06/04/2016 06:290 reacties5648

Urban-Sports-Jongerenmarketing-Dr.WOOOWfp.png

De afgelopen tien jaar kleefde aan het woord urban vaak een negatief imago. Tegenwoordig mag het gelukkig weer met trots worden uitgesproken. En dat stemt mij positief. In 1997 kwam ik voor het eerst in aanraking met de term urban tijdens een les geschiedenis in groep 8 op mijn basisschool, als onderdeel van het begrip urbanisatie. In de jaren daarna heeft urban culture  mij gevormd tot wie ik nu ben.

Lees verder »