{author}

Maarten van Seggelen

Sr. Adviseur Sponsoring - provincie Gelderland/Eigenaar FANexperience

Met dertien seizoenen in betaald voetbal heeft Maarten een ruime ervaring met diverse facetten binnen (sport-) marketing en communicatie. Dit door steeds weer de verbinding te leggen tussen merk, organisatie, omzet, evenement, sponsors en supporters. Werkt momenteel bij provincie Gelderland als adviseur sponsoring en is daarnaast eigenaar van adviesorganisatie FANexperience.

Twitter »LinkedIn »

Wat nou, fan experience?!

29/01/2018 06:300 reacties3440

Schalke_04_header.jpg

Onlangs vond voor zo'n 80 deelnemers uit het Betaald Voetbal de KNVB Expertise dag plaats met als onderwerp 'fan experience'. Tijdens de dag werden updates gedeeld, waaronder een app die een digitale wave creëert via de flitser van een telefoon. Vanuit diverse kanten kwam hier reactie op, zoals de column van Sjoerd Mossou in het Algemeen Dagblad.

Lees verder »

Jingle Balls

22/12/2017 08:590 reacties2026

Kerst_mix_header.png

Alsjeblieft, een vol kerstpakket! Na de doorkijk naar kerstactiviteiten vorig jaar geef ik je graag vier invalshoeken om je eigen kerstpakket te vullen. We kunnen ons weer heerlijk verwarmen aan mooie kerstverhalen, bijzondere plaatjes en vermakelijke video`s. Ik beloof jullie; elke link is de moeite waard om te bekijken!

Lees verder »

Laat je club je in je hempie staan?! (Deel II)

11/08/2017 09:510 reacties1145

Shirtpresentaties_Maarten.jpg

Het voetbalseizoen gaat weer officieel beginnen. De duels om de Super Cup hebben plaatsgevonden, oefenwedstrijden gespeeld en fandagen bezocht. Het EK Vrouwenvoetbal zit erop en de clubcompetities staan weer voor de deur. Met dit weekend de start van het Eredivisieseizoen. En wellicht waren er nog nooit zoveel verschillende kledingmerken in de Eredivisie. De 18 clubs hebben samen 15 verschillende leveranciers voor hun kleding.

Lees verder »

Laat je club je in je hempie staan?!

08/06/2017 06:300 reacties1887

header2.jpg

Het voetbalseizoen zit erop. Landskampioenen, bekerwinnaars, promoties, degradaties. De titels zijn verdeeld, successen geboekt, overwinningen gevierd en wonden gelikt. Tijd om na te genieten of te balen van het voetbalseizoen 2016/2017. Of… kijken we smachtend uit naar 2017/2018?! Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Lees verder »