Ook Formule 1 organiseert officiële eSports-competitie

21/08/2017 15:020 reacties400

F1eSports_Verstappen.jpg

De Formule 1 begint een eigen eSports-competitie. De Formula 1 Esports Series, het wereldkampioenschap voor gamers, begint in september. De competitie is de volgende stap van eigenaar Liberty Media om een jonger publiek aan te spreken. De Formule 1 is de laatste in een lange rij van sportorganisaties die door middel van eSports jongeren willen bereiken.

Lees verder »

Traineeship redactie en digitale content Arko Sports Media

21/08/2017 11:020 reacties552

vacature_arko_redacteur_laptop.jpg

Ben jij net afgestudeerd, heb je een opleiding gedaan in de communicatie of journalistiek, heb je een vlotte pen, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en wil je ervaring opdoen op een dynamische redactie voor print-media en digitale content? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Lees verder »

Heracles Almelo wil met eSports meer jongeren in het stadion krijgen

21/08/2017 06:300 reacties620

Heracles_Bryan_header.jpg.jpg

Heracles Almelo staat bekend als een voetbalclub met een innovatief karakter. Ook op het gebied van eSports was de Eredivisieclub er vroeg bij. Heracles introduceerde onlangs zelfs als eerste ploeg ter wereld een jeugdopleiding voor eSporters. Een gesprek met Rob Toussaint, commercieel directeur van Heracles, over pionieren, positioneren en vergrijzing.

Lees verder »

Sport houdt zich nooit aan verwachtingen

17/08/2017 06:300 reacties786

Usain_Bolt_Justin_GatlinWK.jpg

Er gaat in de sportwereld haast geen dag voorbij zonder dat de media, de sporters, de teams, de fans of de sponsoren de nieuwste ontwikkelingen uitbundig bejubelen of genadeloos neersabelen.

Lees verder »

Laat je club je in je hempie staan?! (Deel II)

11/08/2017 09:510 reacties816

Shirtpresentaties_Maarten.jpg

Het voetbalseizoen gaat weer officieel beginnen. De duels om de Super Cup hebben plaatsgevonden, oefenwedstrijden gespeeld en fandagen bezocht. Het EK Vrouwenvoetbal zit erop en de clubcompetities staan weer voor de deur. Met dit weekend de start van het Eredivisieseizoen. En wellicht waren er nog nooit zoveel verschillende kledingmerken in de Eredivisie. De 18 clubs hebben samen 15 verschillende leveranciers voor hun kleding.

Lees verder »