Tijd voor een digitale schaatsrevolutie

19/10/2017 06:300 reacties197

Sven_Kramer_in_vlog.png

Het is de laatste weken wel heel stil rond Mark Versteegen, de sponsorbaas van KPN. Uitgeslapen holt ie door Bussum en we zien hem dankzij Instagram ook op Spaanse stranden. Via WhatsApp heeft hij een open lijn met de top van de KNSB, waar grote zorgen zijn over hoe het (top)schaatsen zich de komende jaren financieel verder gaat ontwikkelen. Bondssponsor KPN denkt mee en duwt mee. Tijd voor een revolutie. Digitaal wel te verstaan. Een prachtige sport dreigt de aansluiting met de nieuwe wereld van sport en media volledig te missen en dus ook de sponsorinkomsten.

Lees verder »

In de BV Sport: Toon Gerbrands over de populariteit van PSV in Mexico

18/10/2017 06:300 reacties363

BV_Sport_Toon_Gerbrands.jpg

Toon Gerbrands was woensdagmiddag te gast in de BV Sport op ALLsportsradio bij Frank van den Wall Bake en Robert Denneman. De algemeen directeur van PSV sprak onder andere de populariteit van PSV in Mexico en hoe het is een van de topclubs in Nederland te besturen.

Lees verder »

Die Dutch Grand Prix komt er!

17/10/2017 09:560 reacties2373

Max_Verstappen_GPAustriagoed.jpeg

Een Formule 1-race in Nederland. Al sinds de entree van Max Verstappen in de koningsklasse van de autosport wordt erover gesproken. Zandvoort en Assen leken lange tijd de beste papieren te hebben voor het organiseren van een Grand Prix. Maar toen was er vorige week het bericht dat de directeuren van Liberty Media, eigenaar van de Formule 1, het liefst een stratenrace wil organiseren in Amsterdam of Rotterdam.

Lees verder »

Alle EK- en WK-kwalificatieduels Oranjevrouwen exclusief te zien bij Veronica

16/10/2017 13:390 reacties500

Vivianne_Miedema_Oranjevrouwen_shutterstock_393329761.jpg

Veronica heeft zich verzekerd van de uitzendrechten voor de wedstrijden van de Oranjevrouwen. De commerciële zender gaat de kwalificatiereeksen van het Nederlands vrouwenelftal voor het aankomende WK (2019) en EK (2021) én de vriendschappelijke thuiswedstrijden uitzenden. De beelden zijn exclusief te zien bij Veronica, dat hiermee een slimme zet doet.

Lees verder »

Toont de ‘gesponsorde’ viering van Tim Cahill de veranderende tijden in voetbal?

16/10/2017 11:180 reacties614

Tim_Cahill_shutterstock_33523102.jpg

We kennen inmiddels gesponsorde stadions in het voetbal, we kennen clubs die worden overgenomen door bedrijven. Voetbalfans zijn zo langzamerhand gewend geraakt aan de grote rol die merken spelen in de sport. Maar spelers die reclame maken voor een persoonlijke sponsor na het scoren van een doelpunt? Dat gaat veel fans te ver. Tim Cahill is het middelpunt van kritiek na een 'gesponsorde' viering van zijn treffer voor Australië tegen Syrië. Bovendien onderzoekt wereldvoetbalbond FIFA de zaak.

Lees verder »