Hoe populair is de Champions League nog?

23/08/2017 06:300 reacties430

UEFA_Champions_League.jpg

Eind deze week weet Feyenoord tegen welke clubs het mag opnemen in de groepsfase van de Champions League. Het zou zomaar eens voorlopig de laatste loting met een Nederlandse deelname kunnen zijn. Volgend jaar stroomt de Eredivisiekampioen in elk geval niet meer automatisch door naar de groepsfase van de Champions League. In Rotterdam gaan de passe-partouts als warme broodjes over de toonbank. Aan interesse daar geen gebrek. Maar loopt het grote publiek nog wel warm voor de Champions League?

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Pluisje, Mo Farah, Cristiano Ronaldo en Facebook Watch

21/08/2017 20:410 reacties537

Schermafbeelding_2017-08-21_om_20.49.28.png

In de week waarin voetbalminnend Nederland niet uitgesproken raakte over het bezoek van Diego Maradona aan ons kleine kikkerland lees je hier het laatste sportmarketing nieuws. Een verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Ook Formule 1 organiseert officiële eSports-competitie

21/08/2017 15:020 reacties396

F1eSports_Verstappen.jpg

De Formule 1 begint een eigen eSports-competitie. De Formula 1 Esports Series, het wereldkampioenschap voor gamers, begint in september. De competitie is de volgende stap van eigenaar Liberty Media om een jonger publiek aan te spreken. De Formule 1 is de laatste in een lange rij van sportorganisaties die door middel van eSports jongeren willen bereiken.

Lees verder »

Traineeship redactie en digitale content Arko Sports Media

21/08/2017 11:020 reacties546

vacature_arko_redacteur_laptop.jpg

Ben jij net afgestudeerd, heb je een opleiding gedaan in de communicatie of journalistiek, heb je een vlotte pen, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en wil je ervaring opdoen op een dynamische redactie voor print-media en digitale content? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Lees verder »

Heracles Almelo wil met eSports meer jongeren in het stadion krijgen

21/08/2017 06:300 reacties616

Heracles_Bryan_header.jpg.jpg

Heracles Almelo staat bekend als een voetbalclub met een innovatief karakter. Ook op het gebied van eSports was de Eredivisieclub er vroeg bij. Heracles introduceerde onlangs zelfs als eerste ploeg ter wereld een jeugdopleiding voor eSporters. Een gesprek met Rob Toussaint, commercieel directeur van Heracles, over pionieren, positioneren en vergrijzing.

Lees verder »