Urban Sports zijn toe aan de volgende stap

18/06/2018 06:300 reacties1021

Urban_Sports_Emoves.jpeg

De ontwikkelingen in Urban Sports gaan enorm hard. Ook in Nederland. In grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven vinden jaarlijks diverse festivals plaats en ook qua sportparticipatie en media-aandacht groeit de aantrekkingskracht van sporten als freerunning en 3x3 basketball. En met de toevoeging van skateboarden aan het programma van de Zomerspelen in Tokio zal de populariteit van deze sporten alleen maar verder toenemen.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Invictus Games, FANbot en Mario vs Nadal

10/06/2018 07:300 reacties718

Nadal_Mario.jpg

In de week waarin Discovery, het moederbedrijf van Eurosport, bekendmaakte maar liefst 2 miljard dollar te gaan investeren in golf, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Vacature: Projectmedewerker evenementen bij Rotterdam Topsport

09/05/2018 06:300 reacties1656

Rotterdam_Topsport.jpg

Heb jij een groot Rotterdams sporthart en ben je een organisatietalent met een passie voor sport? Dan hebben wij de juiste vacature voor jou! Stichting Rotterdam Topsport zoekt namelijk een ervaren enthousiaste projectmedewerker evenementen.

Lees verder »

Sponsorreport Seminar: Be Fearless

01/05/2018 10:400 reacties965

Sponsorreport_Be_Fearless.jpg

De Volvo Ocean Race is de zwaarste zeilrace ter wereld. En is dan ook niet van gevaren ontbloot, zoals ook deze editie weer is gebleken. Risico nemen, lef tonen, scherp aan de wind zeilen zijn begrippen die in de race terugkomen. Maar die ook steeds vaker in sponsoring sleutelbegrippen zijn. Want zonder lef kun je tegenwoordig als sponsor niet meer het verschil maken. Tijdens de finish van de Volvo Ocean Race op donderdag 28 juni in Den Haag gaan we met Sponsorreport op zoek naar de lefgozers (m/v) in sponsoring. Inschrijven is al mogelijk vanaf € 119,95. Bij inschrijving is bovendien het boek 'Naar de Haaien' van Peter Klomp, over leiderschapslessen uit een schipbreuk en comeback in de Volvo Ocean Race, inbegrepen. Meld je hier aan!

Lees verder »

De staat van sponsoring in Nederland is sterk

24/04/2018 06:300 reacties1497

Sponsorreport_Jaarcongres_LSM_8132.jpg

De wereld van sponsoring is aan het veranderen. Ontwikkelingen in onder meer data, social media, privacy en maatschappelijke betrokkenheid drukken een belangrijke stempel op de sponsorwereld. Tijdens het Sponsorreport Jaarcongres in de Philharmonie te Haarlem kwamen alle trends in sponsoring en partnershipmarketing aan bod. De conclusie na afloop was hoopvol: de staat van sponsoring in Nederland is sterk.

Lees verder »