Het laatste sportmarketingnieuws met Davis Cup, Suarez naar Puma en Alex Hunter

19/08/2018 07:300 reacties294

Luis_Suarez_shutterstock_1084779101.jpg

In de week waarin de Keuken Kampioen Divisie van start ging, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Glashow? Glasgow!

09/08/2018 08:330 reacties1142

Glasgow_2018_header.jpeg

Glasgow? Wat ga je daar doen? Die vraag moest ik de afgelopen tijd regelmatig beantwoorden, zelfs bij een grote groep mensen werkzaam in de sport. Geen idee hebbende dat er op een uur vliegen vanaf Amsterdam een groot nieuw multisportevenement georganiseerd wordt. Zeven sporten, zeven bestaande Europese Kampioenschappen gecombineerd binnen 11 dagen in twee steden. Is dit nieuwe multisportevenement een blijvertje? En zullen we in de toekomst iedere vier jaar met grote groepen afreizen naar de volgende host cities? Deze week neem ik je mee in mijn ervaring de afgelopen dagen in Glasgow.

Lees verder »

Hoe Feyenoord en Willem II hun supporters centraal stelden bij de shirtlancering

08/08/2018 06:300 reacties2348

Feyenoord_shirtlancering_header.jpeg

Een shirt is vaak het uithangbord van een voetbalclub. Het is tevens een mogelijkheid via storytelling invulling te geven aan de clubcultuur. Clubs zien dit vaker in en maken steeds meer werk van shirtlanceringen. Het is een manier om supporters dichterbij de club te betrekken en sponsors in de spotlight te zetten. Ook in Nederland vonden deze zomer bijzondere campagnes plaats voor de presentaties van de shirts voor het nieuwe voetbalseizoen. We spraken hierover met Feyenoord en Willem II.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Jordan Brand, Serie A in bioscoop en fitfluencers

29/07/2018 07:300 reacties1010

PSG_Jordan_Brand.jpeg

In de week waarin de machtwisseling in het wielrennen een feit werd, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met ‘The best Koeman can get’, Napoli en Overwatch League

22/07/2018 06:300 reacties1055

Oranje_Gillette_Koeman.jpg

In de week waarin de NOS bekendmaakte dat de uitzendingen van het WK voetbal in totaal 13 miljoen mensen bereikten, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »