Zijn de gamers van nu de F1-coureurs van de toekomst?

19/06/2018 06:300 reacties635

Rudy_van_Buren_McLaren_1.jpeg

Steeds meer sporten hebben hun eigen esporters en esports-competities, zo ook sinds kort de Formule 1. Nederlander Rudy van Buren won de door McLaren uitgeschreven competitie World’s Fastest Gamer en kreeg als beloning een jaarcontract als simulatorcoureur bij het Engelse Formule 1-team. Is dit een voorteken? Zijn de jonge gamers van nu de Hamiltons en Verstappens van straks?

Lees verder »

Hoe kun je esports succesvol inzetten als marketingmiddel?

12/06/2018 06:300 reacties949

esportsX.JPG

De esports-markt is de afgelopen jaren enorm ontwikkeld in Nederland. Bedrijven, organisaties en zelfs lokale overheden gebruiken esports als marketingmiddel. Esports lijkt hét middel voor merken om millennials en Gen Z te bereiken. Maar hoe zet je esports succesvol in voor je eigen activiteiten? Tijdens EsportsX kregen 350 professionals van sportclubs, bonden, merken, marketingorganisaties, esports communities en eventorganisatoren antwoord op deze vraag.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Invictus Games, FANbot en Mario vs Nadal

10/06/2018 07:300 reacties718

Nadal_Mario.jpg

In de week waarin Discovery, het moederbedrijf van Eurosport, bekendmaakte maar liefst 2 miljard dollar te gaan investeren in golf, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met KNSB, catsuit en populair WK-shirt Nigeria

03/06/2018 07:300 reacties981

Serena_Williams_Catsuit.png

In de week waarin Fulham de 'wedstrijd om 200 miljoen euro' won, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met gokken in VS, zweet sponsorship en Michael Jordan

20/05/2018 07:300 reacties1022

Michael_Jordan.jpg

In de week waarin prins (en sportfan) Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje stapten, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »