Het laatste sportmarketingnieuws met veel, heel veel, voetbal

10/12/2017 16:030 reacties433

Schermafbeelding_2017-12-10_om_16.06.44.png

In de week waarin Feyenoord in de ‘dying seconds’ winst wist de behalen in de Champions League die mogelijk achter de decoder verdwijnt lees je hier het laatste sportmarketing. Verzameling van nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Nieuwe Nederlandse curling app moet meer mensen met sport in aanraking brengen

07/12/2017 12:000 reacties770

Asito_-_Curling_App2.png

Het Nederlandse curling team en hun hoofdsponsor Asito lanceren vandaag een nieuwe curling app: Curling Winter Games. Het team en de sponsor schenken de app aan de wereldwijde curling community en iedereen die nieuwsgierig is naar de sport. Vanaf vandaag is de app gratis en volledig reclamevrij te downloaden in de app store en Google Play store.

Lees verder »

Wanneer worden de KNVB en KBVB wakker?

07/12/2017 06:300 reacties1085

KNVB_campus_buitenkant.jpg

Eerder schreef ik op SPORTNEXT blogs over de deplorabele staat van het Nederlandse voetbal. De prima prestatie vorig seizoen van Ajax in de Europa League daargelaten, als Nederland tellen we niet meer mee in Europa. Met als dieptepunten de huidige prestatie van het Nederlands elftal en onze clubs in de Champions- en Europa League. Vorig jaar werden er veel goede ideeën geboren om dit probleem op te lossen, wat op clubniveau ook speelt bij onze Belgische buren. In Brugge sloegen Belgische sportmanagement studenten van VIVES Hogeschool Brugge en Nederlandse studenten van de opleiding SPECO (Fontys) de handen ineen. Op het aanbod om deze ideeën te delen met de KNVB en KBVB is tot op de dag van vandaag niet gereageerd.

Lees verder »

Echte verhalen met echte atleten - welke merken durven het aan?

04/12/2017 06:300 reacties1099

behind-the-scenes-climbing-world-cup-bram-berkien-10_kopie.jpg

In een recent artikel hier op SPORTNEXT werden 11 trends in digitale sportmarketing besproken. Twee van deze trends sloten erg aan bij waar ik als fotograaf waarde aan hecht. Dit is mijn visie op het dichter bij de sporter brengen van fans en het gebruik van echte mensen in sportmarketing.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met F1, Carlos Tevez, IAAF en curling

03/12/2017 13:380 reacties837

F1_logo.jpg

In de week van de WK-loting, uitreiking van de SponsorRingen en de winst van de award 'Beste Marketing Studieboek 2017' voor onze blogger Hugo Gruijters lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »