La Liga gaat Spaanse competitiewedstrijden in Verenigde Staten spelen

16/08/2018 15:130 reacties595

Real_Madrid_FC_Barcelona_La_Liga_shutterstock_343584863.jpg

De Spaanse profliga gaat de komende jaren verschillende competitiewedstrijden afwerken in de Verenigde Staten. La Liga is hiervoor een 15-jarige samenwerking aangegaan met een Noord-Amerikaans sport- en entertainmentbedrijf. Het doel van de samenwerking is de Spaanse competitie populairder maken in de VS en Canada en de inkomsten van La Liga te vergroten.

Lees verder »

Het Tiger Woods-effect: comeback golflegende zegen voor de sport

09/08/2018 15:000 reacties1175

Tiger_Woods.jpg

Hij is na Michael Jordan en Muhammad Ali de bekendste sporter in de Verenigde Staten. Hij is de eerste sporter die tijdens zijn carrière meer dan 1 miljard dollar verdiende. En hij wordt gezien als de beste golfer aller tijden. Maar hij is ook de man die al een decennium geen groot toernooi meer heeft gewonnen. De man die vanwege een reeks buitenechtelijke affaires een groot deel van zijn sponsors zag verdwijnen. En de man die al jaren worstelt met een rugblessure. Desondanks is Tiger Woods dit weekend een van de favorieten bij het PGA Championship - de laatste major van het jaar - en zorgde hij er hoogstpersoonlijk voor dat golf weer op het netvlies van de sportliefhebber staat.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met populaire Verstappen, salaris in crypto’s en Tour

05/08/2018 07:300 reacties1102

Max_Verstappen_Oostenrijk_AP-1W553GFEH1W11_news.jpg

In de week waarin Max Verstappen te horen kreeg dat hij volgend jaar een nieuwe teamgenoot krijgt bij Red Bull Racing, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Kleren maken het team!

30/07/2018 06:300 reacties1132

header_shirts_Maarten.jpg

Net als vorig jaar een blog over de kleding van de sterren. Het design en de presentatie van nieuwe clubtenues. Het startsein van een nieuw seizoen. Nog voor de bal een laatste keer over het veld rolt komen de eerste presentaties alweer naar boven. Het begin van een nieuw seizoen in een nieuw shirt. Het uithangbord van een club. Trots, eer en clubkleuren om te verdedigen. Het begin van weer een episch seizoen.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Jordan Brand, Serie A in bioscoop en fitfluencers

29/07/2018 07:300 reacties1010

PSG_Jordan_Brand.jpeg

In de week waarin de machtwisseling in het wielrennen een feit werd, lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »