Hoe populair is de Champions League nog?

23/08/2017 06:300 reacties439

UEFA_Champions_League.jpg

Eind deze week weet Feyenoord tegen welke clubs het mag opnemen in de groepsfase van de Champions League. Het zou zomaar eens voorlopig de laatste loting met een Nederlandse deelname kunnen zijn. Volgend jaar stroomt de Eredivisiekampioen in elk geval niet meer automatisch door naar de groepsfase van de Champions League. In Rotterdam gaan de passe-partouts als warme broodjes over de toonbank. Aan interesse daar geen gebrek. Maar loopt het grote publiek nog wel warm voor de Champions League?

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Pluisje, Mo Farah, Cristiano Ronaldo en Facebook Watch

21/08/2017 20:410 reacties543

Schermafbeelding_2017-08-21_om_20.49.28.png

In de week waarin voetbalminnend Nederland niet uitgesproken raakte over het bezoek van Diego Maradona aan ons kleine kikkerland lees je hier het laatste sportmarketing nieuws. Een verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Traineeship redactie en digitale content Arko Sports Media

21/08/2017 11:020 reacties553

vacature_arko_redacteur_laptop.jpg

Ben jij net afgestudeerd, heb je een opleiding gedaan in de communicatie of journalistiek, heb je een vlotte pen, een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en wil je ervaring opdoen op een dynamische redactie voor print-media en digitale content? Dan hebben wij een unieke kans voor jou!

Lees verder »

Primeur in Eredivisie: hoogtepunten in VR door ogen van spelers met app FOX Sports

18/08/2017 10:390 reacties928

FOX_BeyondSportsapp.png

De Eredivisie kent dit weekend een primeur. Voor de eerste keer is het mogelijk via een gratis virtual reality-app van FOX Sports de hoogtepunten van het voetbalweekend te beleven door de ogen van de spelers. De app komt voort uit een samenwerking tussen FOX Sports Eredivisie en Beyond Sports.

Lees verder »

De meest creatieve manieren om transfers aan te kondigen op social media

18/08/2017 09:400 reacties3266

Pellegrini_Roma_FIFA17.jpg

De tijden dat voetbalclubs een transfer aankondigden door een persbericht te versturen of een berichtje op de clubsite te zetten, zijn voorbij. Steeds meer clubs verzinnen creatieve manieren om zoveel mogelijk aandacht te genereren voor de nieuwe speler. Van WhatsApp tot Snapchat en van een quiz op Twitter tot witte rook uit een schoorsteen. We maakten een overzicht van de meest in het oog springende aankondigingen van transfers deze zomer.

Lees verder »