SponsorLive keert op 12 maart terug; Nathalie Lam (Philips) eerste spreker

De zesde editie van SponsorLive vindt plaats op 12 maart 2020. Het evenement, de officiële top van de Sponsorship Association, wordt opnieuw georganiseerd in de Docks Dome in Brussel. Nathalie Lam, Head of Global Sponsorship bij Philips, is bevestigd als de eerste spreker.

Tijdens SponsorLive wordt een vernieuwd en uniek concept neergezet met internationale sprekers uit heel Europa. Tevens vindt de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards plaats.

De eerste spreker is Nathalie Lam, Head of Global Sponsorship bij Philips. Het Nederlandse bedrijf is sponsor van het Rijksmuseum, PSV, Invictus Games, World Heart Day Federation en Global Gay Pride.

Andere gerenommeerde gastsprekers en vakspecialisten worden binnenkort bekendgemaakt. Eerdere sprekers waren onder meer experts van UEFA, BNP Paribas, Facebook, Mastercard, Heineken, ABInBev, Rabobank, KPN, Lidl, Le Tour de France, McLaren, Bridgestone en het IOC.

Ervaring en inspiratie opdoen

SponsorLive is een unieke kans om te netwerken, praktijkervaring op te doen in verschillende gebieden (muziek en entertainment, sport, maatschappelijk ...) en om je te laten inspireren.

Tot 15 januari 2020 kun je profiteren van het Early Bird-tarief. Klik op de button hieronder om tickets te bestellen.