Ondernemer? Doe mee aan de SX Open Stimuleringsprijs

Dit najaar biedt SX Open ambitieuze sportondernemers de kans om mee te dingen naar de eerste 'SX Open Stimuleringsprijs'. Een award die talentvolle ondernemers een extra duwtje in de rug geeft en een mooie kans biedt om zich te profileren in een groot (sport)netwerk.

De SX Open Stimuleringsprijs is een winactie voor (sport)ondernemers die graag hun plek willen bemachtigen in SX op de 4e verdieping. Middels een pitch van het bedrijf & business bepaalt een (nog nader te bepalen) jury welke ondernemer een jaar lang gratis een werkplek krijgt op de 4e verdieping, € 5.000,- mediabudget (met dank aan Arko Sports Media) en tal van inspirerende sessies onder begeleiding van Triple Double. Ook wordt hij/zij direct opgenomen in het inmiddels imposante netwerk van bedrijven, overheden, sportbonden en evenementen.

Inspirerend avondprogramma

Alle deelnemers worden uitgenodigd voor een avondvullend programma waarin ondernemen in de sport centraal staat. De kandidaten mogen zich pitchen voor een jury van formaat, krijgen inspirerende presentaties en maken kennis met de SX Open-bewoners.

Aanmelden?

Ben of ken jij een ambitieuze sportondernemer en durf jij te pitchen voor een jury met topondernemers? Mail jouw motivatie vóór 21 november naar secretariaat@sx-eindhoven.nl.

De datum van de pitch-avond is maandagavond 3 december. Het programma van de avond wordt te zijner tijd gedeeld.