Event

Live Sessie ‘de sportfilm van de toekomst’

10/04/2015

rotterdam_filmfestival.jpg

Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 april 2015 vindt voor de eerste maal het Sportfilmfestival Rotterdam plaats. Dit filmfestival is een artistiek programma waarin sportfilms en -documentaires centraal staan. Ook vinden er onder leiding van gastheer Wilfried de Jong talkshows en lezingen plaats. Het evenement, dat drie dagen voor de 35e editie van de Marathon Rotterdam wordt gehouden, is een initiatief van Rotterdam Topsport in samenwerking met Andere Tijden Sport (NOS/VPRO), RTV Rijnmond en Sportnext.

De aan het filmfestival gekoppelde SPORTNEXT Live Sessie De sportfilm van de toekomst gaat in op de snelle veranderingen in de sportfilm door de opkomst van YouTube, Vimeo, Vine, GoPro en 3D. De digitalisering heeft miljoenen nieuwe filmmakers voortgebracht met nieuwe stijlen en nieuwe formats. Nooit eerder zaten we zo dicht op de huid van de atleet! Lees snel verder en schrijf je direct in!

Alles over de eerste editie van het Sportfilmfestival Rotterdam

Meer informatie »

EventLive sessie

Dank voor uw aanwezigheid bij: apps, data en beleving

10/10/2014

Sport_app_2.JPG

De huidige sportwereld draait om data. Op en langs het veld, thuis op de bank met een second screen en tijdens het sporten maken we gebruik van apps om de data te bekijken. Data biedt nieuwe inzichten, context en mogelijkheden om onszelf te verbeteren! Tijd dan ook om dit thema eens vanuit diverse perspectieven te belichten tijdens de derde Sport App bijeenkomst op rij, dit keer onder het genot van een gezamenlijk ontbijt.

Het Sport App Ontbijt duurt van 7.30 – 11.00 uur en geeft in kort tijd bestek inzicht in zowel het belang van data voor de sport als de verbinding tussen data en apps. Deskundigen van diverse betrokken partijen lichten dit thema vanuit hun kennis en ervaring toe. Aansluitend vindt de uitreiking van de SPORT APP AWARDS plaats.

Meer informatie over de Sport App Awards

Meer informatie »