Een commerciële vooruitblik op The Money Fight: Mayweather vs. McGregor

24/08/2017 06:300 reacties6

McGregor-Mayweather_header.jpg

'The Money Fight'. Het gevecht van de eeuw. Er zijn vele benamingen voor de bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor op 26 augustus. Het duel tussen de ongeslagen bokser en de meest populaire MMA-vechter van dit moment belooft het meest lucratieve gevecht aller tijden te worden. Een commerciële vooruitblik, met hallucinerende cijfers.

Lees verder »

Hoe populair is de Champions League nog?

23/08/2017 06:300 reacties439

UEFA_Champions_League.jpg

Eind deze week weet Feyenoord tegen welke clubs het mag opnemen in de groepsfase van de Champions League. Het zou zomaar eens voorlopig de laatste loting met een Nederlandse deelname kunnen zijn. Volgend jaar stroomt de Eredivisiekampioen in elk geval niet meer automatisch door naar de groepsfase van de Champions League. In Rotterdam gaan de passe-partouts als warme broodjes over de toonbank. Aan interesse daar geen gebrek. Maar loopt het grote publiek nog wel warm voor de Champions League?

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met Pluisje, Mo Farah, Cristiano Ronaldo en Facebook Watch

21/08/2017 20:410 reacties544

Schermafbeelding_2017-08-21_om_20.49.28.png

In de week waarin voetbalminnend Nederland niet uitgesproken raakte over het bezoek van Diego Maradona aan ons kleine kikkerland lees je hier het laatste sportmarketing nieuws. Een verzameling nieuws, feiten en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »

Heracles Almelo wil met eSports meer jongeren in het stadion krijgen

21/08/2017 06:300 reacties622

Heracles_Bryan_header.jpg.jpg

Heracles Almelo staat bekend als een voetbalclub met een innovatief karakter. Ook op het gebied van eSports was de Eredivisieclub er vroeg bij. Heracles introduceerde onlangs zelfs als eerste ploeg ter wereld een jeugdopleiding voor eSporters. Een gesprek met Rob Toussaint, commercieel directeur van Heracles, over pionieren, positioneren en vergrijzing.

Lees verder »

Het laatste sportmarketingnieuws met de Eredivisie, Arsenal en Neymar

13/08/2017 08:000 reacties967

Neymar_aankondiging_fp.jpg

In de week waarin de Eredivisie eindelijk weer is begonnen en Dafne Schippers in Londen haar goud op de WK atletiek prolongeerde lees je hier het laatste sportmarketingnieuws. Een verzameling van nieuws, feitjes en andere opvallende zaken die de wereld van sportmarketing weer in helder perspectief zetten.

Lees verder »