Als sterspeler niet op het WK? Commercieel gezien interessant!

Vanavond speelt de Verenigde Staten een cruciale wedstrijd tegen Portugal. De beste speler ooit van Verenigde Staten, aanvaller Landon Donovan, kijkt de wedstrijd thuis op de bank aangezien de bondscoach besloot om hem niet op te nemen in de selectie voor het WK. Die keuze lijkt hem niet erg dwars te zitten. Sterker nog hij heeft nu alle tijd om commercieel flink te cashen zo blijkt uit een tweetal humoristische commercials.

Verder in de opvallende video's:
RabosportTV - De weg naar succes leg je samen af
EA Sports - The Next American Hero
The Five Most Expensive World Cups Ever

Aan zelfspot geen gebrek bij Landon Donovan. "Always in the Game" toont de sterspeler in voorbereiding op een belangrijke wedstrijd. Duitsland staat op het programma, maar eerst rustig ontbijten. Donovan scoort en de Verenigde Staten wint de wereldbeker. Het neuriën van "Im not going to Brazil" in plaats van "We Are Going To Brazil" maakt de video helemaal compleet.

In de nationale voetbalcompetitie, Major League Soccer (MLS) speelt Donovan voor LA Galaxy. Iedereen is echter in de ban van het WK, zo ook de Amerikanen. Skip Work. Watch the World Cup. laat op grappige wijze zien dat Donovan zijn handen vol heeft met het beantwoorden van alle telefoontjes aangezien niemand aan het werk is.

Welke video's vielen nog meer op afgelopen week?
De weg naar succes leg je samen af

EA SPORTS 2014 FIFA WORLD CUP - The Next American Hero

The Five Most Expensive World Cups Ever