Contact

SPORTNEXT is het platform voor iedereen die werkzaam is in de wereld van sportmarketing. De website wordt samengesteld door Arko Sports Media.

SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken sportmarketingcommunity die zich onderscheidt door de unieke wijze waarop de dynamische wereld van sportmarketing met de doelgroep wordt gedeeld. Leden ontmoeten elkaar op vele plekken, op vele manieren en op vele momenten om betrouwbare en actuele kennis te vergaren, nieuwe contacten te leggen en inspirerende ervaringen op te doen.

SPORTNEXT organiseert en faciliteert die ontmoetingen met een goed doordacht pakket van nauw met elkaar samenhangende en elkaar versterkende communicatiemiddelen. Het voornaamste doel: verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool.

Wie zitten er achter SPORTNEXT?

Het platform SPORTNEXT is in 2010 opgericht door Gijsbregt Brouwer en Marco Derksen als sport28. Inmiddels is SPORTNEXT een initiatief van Arko Sports Media en NOC*NSF in samenwerking met Fontys Economische Hogeschool Tilburg (SPECO). Triple Double Sportmarketing, Rotterdam Topsport, Golazo Sports, Create5, TDE, Týrsday en Content Stadium zijn allen als sponsor aan SPORTNEXT verbonden. Arko Sports Media is verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van alle werkzaamheden.

Daarnaast zijn er inmiddels meer dan 200 externe bloggers aan SPORTNEXT verbonden, die allen hun eigen visie delen in de vorm van blogs, columns en/of video's.

Contactpersonen

Voor vragen, uitnodigingen of informatie over de inhoud, kun je contact opnemen met Luc Keersmaekers, Community Manager van SPORTNEXT, op het e-maildres luc.keersmaekers@sportsmedia.nl.

Voor vragen over congressen of events kun je contact opnemen met de afdeling events van Arko Sports Media, op het e-mailadres events@sportsmedia.nl.

Redactie-adres en lezersservice

Arko Sports Media
Wiersedreef 7
3433 ZX Nieuwegein (Nederland)
Tel. +31 (0) 30 707 30 00
www.sportsmedia.nl