Events

Op deze pagina staat een overzicht van de events die interessant zijn voor iedereen die actief is in de wereld van sportmarketing en sponsoring.

17 augustus 2023: SportNXT

Na een geweldige eerste editie in 2022, zijn we klaar om professionals uit de sport opnieuw in vervoering te brengen. SportNXT 2023 in Rotterdam Ahoy is dé ultieme sportmarketingbijeenkomst waar sport en maatschappij samenkomen in een explosie van sociale kracht. Ben jij klaar voor een dag vol inspiratie, inzichten en kansen? Onder meer Bob van Oosterhout (Venturerock), Esther Vergeer (oprichter van de Esther Vergeer Foundation), Michael van Praag (voorzitter Nederlandse Sportraad) en Marc van den Tweel (algemeen directeur NOC*NSF) zullen op het podium verschijnen. Ook zal de Nieuwe Vereniging van Paralympische Deelnemers (VNPD) worden gelanceerd door prinses Margriet. Meld je nu zonder ticketkosten aan voor SportNXT 2023 op donderdag 17 augustus!

Meer info en tickets: www.sportnxt.nl

30 november 2023: Sponsorlive

SponsorLive is dé bijeenkomst van de European Sponsorship Association (ESA), een evenement dat je als sponsorprofessional in Europa niet aan je voorbij kunt laten gaan. Dit jaar wordt het op donderdag 30 november georganiseerd in de Docks Dome in Brussel. Bij SponsorLive komen sprekers uit heel Europa. In eerdere edities waren vertegenwoordigers van de UEFA, BNP Paribas, Facebook, Mastercard, Heineken, AB InBev, Rabobank, KPN, Lidl, Tour de France, McLaren, Bridgestone en het IOC al aan het woord.

Meer info en tickets: www.sponsorlive.be