ATPI biedt unieke topsportbeleving tijdens Olympische Winterspelen 2018

De verkoop van losse entreekaarten en accommodaties voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang gaat dinsdag 14 februari om 14:00 uur van start. Ernst Kalbfleisch, Client Services Manager bij ATPI Sports Events, over de verwachte beleving en de mix van zakelijke groepen en fans die zij er als Official Ticket & Travel partner van NOC*NSF naartoe brengen.

'Once in a lifetime'

Kalbfleisch: "Samen met klanten of relaties sport beleven in het buitenland, dat is het mooiste wat er is. De 'once in a lifetime' belevenis is meer dan ooit op de Olympische Winterspelen van toepassing. Hoe verder weg je bent uit je normale omgeving, hoe groter het gevoel van saamhorigheid is. Even helemaal loskomen uit je normale 365 dagen per jaar modus en samen ondergedompeld worden in een prachtige topsportomgeving, in een andere cultuur en met een fantastisch programma, dat zorgt voor een enorm mooie magie."

Compacte topsport omgeving

"We hebben 17 dagen Olympische Winterspelen in 2018, waarvan er bijna alle dagen ook geschaatst wordt. Het programma maakt het dus mogelijk om de schaatswedstrijden, die vaak in de avonden plaatsvinden, te combineren met andere sporten. Want heel eerlijk: alleen schaatsen maakt een bezoek aan de Winterspelen niet bijzonder. Juist de sporten die je niet vaak meer gaat zien, die zijn cool. De rivaliteit bij een ijshockeywedstrijd van Rusland tegen Finland of een snowboarder die huilend in de sneeuw valt bij het winnen van een gouden medaille. Dát blijft je echt bij. De logistiek maakt het mogelijk om meer sporten van dichtbij te zien. Het Mountain en Coastal cluster zorgen voor een compacte topsport omgeving."

Van directeur tot schaatsfan

"Door compliance en bezuinigingen bij bedrijven is relaties uitnodigen om naar buitenlandse sportevenementen te gaan niet meer zo geaccepteerd als het ooit geweest is. De zakelijke groepen die gaan, vanwege de onvergetelijke beleving, hebben andere behoeftes. Flexibiliteit en keuzevrijheid zijn de wens. Daarnaast willen de schaatsfans er ook graag bij zijn. Daarom verwachten we meer dan ooit een gemixte groep naar PyeongChang te vervoeren. Om iedereen te voorzien van een aanbod op maat, bieden wij voor het eerst alle reiscomponenten los en transparant aan in de webshop. Je kunt nu zelf je reis flexibel samenstellen."

Reizen met ATPI Sports Events

Helen van Berkel, Director bij ATPI Corporate & Sports Events voegt toe: "Entreekaarten, perfect gelegen accommodaties en vluchten – bij ons kun je terecht voor het geheel, maar ook alle reisonderdelen apart. Ons team van reisexperts regelt het voor je. We hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn een goede partner voor zowel bedrijven als schaatsfans. Ik heb er veel vertrouwen in dat het een unieke beleving gaat worden volgend jaar!"

Bekijk de nieuwe Olympische Winterspelen website van ATPI Sports Events via: www.atpi.com/olympischespelen.