Bijzonder amateur doelpunt maakt debuut op Engelse TV

Een gewaagde sliding, een onderscherpte pass en een zondagsschot. Het resultaat is een doelpunt om nooit meer te vergeten. De zoektocht naar een onvergetelijk doelpunt van de amateurvelden is door Budweiser geopend. De winnaar wordt op tv uitgebreid geanalyseerd door oud-prof Gary Neville, coach Jamie Redknapp, analist Ed Chamberlin en de bekende voetbalcommentator Martin Tyler.

Het doelpunt lijkt uit de lucht te komen vallen maar dat is niet zo. Coaching, techniek, tactiek en inzicht komen precies op het juiste moment samen. Ieder weekend worden er geweldige doelpunten gescoord op de amateurvelden. Van afstandsschoten tot doordachte aanvallen. Dream Goals van Budweiser is vandaag online gegaan en nodigt amateurvoetballers uit om bijzondere doelpunten in te sturen.

De winnaar wordt uitgebreid op tv geanalyseerd. Beelden worden stilgelegd en acties nader bekeken. De magie van het voetbal en de passie van amateurvoetballers krijgen bijna een professionele status. Iedere fan droomt ervan om zijn doelpunt op TV te zien en dit is de kans. Het doelpunt is te zien bij Sky Sports en wordt onder de aandacht gebracht bij de populaire voetbalcommunities TalkSPORT, LAD Bible, The SPORT Bible, Buzzfeed en Grass Root Goals. Voor Budweiser een schot voor open doelpunt om de betrokkenheid bij het amateurvoetbal te tonen.

Lees meer over TalkSPORT: Live audio commentaar via Twitter

De video is op Youtube binnen drie dagen 162.000 keer bekeken. De zoektocht duurt tot 4 mei. Op Twitter stromen met de hashtag #tothedream de eerste geweldige doelpunten binnen (Vines).

Bronnen: The Drum - The Drum