De 10 leukste 1-april grappen uit de sport

Een voetbal alleen voor linksbenige spelers, een parfum van wielrenner Cancellara, onderwater zwemmend gamen en Het is Koers overgenomen door Oleg Tinkov van de Tinkoff-Saxo-formatie? Het moet vandaag wel 1 april zijn. Ook de sportwereld wordt niet gespaard, over de echtheid van een aantal berichten twijfelen we nog. Blog wordt regelmatig voorzien van een update. Bekijk hier de 1 april grappen van vorig jaar.

Update - 14.35:
- een benenscheerclinic bij de KNWU
- een grijze trui in de Tour
- Lance Armstrong manager van wielerploeg Oleg Tinkoff 

Komt FC Barcelona naar Nederland?
Een ongeloofwaardige 1-april grap komt van IJsselmeervogels. De voetbalclub speelt naar eigen zeggen op 25 juli thuis een oefenwedstrijd tegen FC Barcelona. De Spaanse topclub komt naar Nederland voor een vijfdaags trainingskamp in Hoenderloo.

Voetbal voor linksbenige spelers

PUMA en Arsenal hebben de krachten gebundeld voor een gloednieuwe voetbal. De eerste voetbal ter wereld alleen voor linksbenige spelers. De Left-Footed evoPOWER zorgt voor meer nauwkeurigheid, kracht en precisie voor linksbenige spelers. Binnenkort te verkrijgen via Arsenal Direct.

Het is Koers in Russische handen

Twee maanden geleden kreeg Het is Koers een telefoontje uit onverwachte hoek. Oleg Tinkov, baas van de wielerploeg Tinkoff-Saxo liet weten geintresseerd te zijn in de Nederlandse website Het is Koers. Het is Koers ontvangt immers meer dan 4.000 bezoekers per dag, heeft ruim 16.000 volgers op Twitter en 5.300 Facebookfans. De site van Het is Koers heeft alvast een Russische make-over gekregen.

Monument. By Spartacus.

De beelden van de winnende wielrenner Cancellara zijn krachtig en zitten vol passie. De ingredienten voor een eigen parfum dacht wielerploeg Trek Bikes. Monument. By Spartacus. is waarschijnlijk alleen vandaag te koop maar eerlijk is eerlijk de video is overtuigend.

Playstation Flow

Na jaren van onderzoek en ontwikkeling introduceert Playstation 'Flow'. Onderwater gamen dankzij een speciale zwembril. Dé wearable voor gamefanaten en liefhebbers van zwemmen. Onderwater werelden komen tot leven. Ook toepasbaar in de ballenbak!

Air NZ All Blacks Lolly taste test hoax. #crazyaboutrugby

De rugby-spelers van All Blacks uit Nieuw Zeeland worden op bananasplit-achtige wijze in de maling genomen bij het testen van een nieuw snoepje. 

Santander Cycles

Train on the Train

Grijze trui in de Tour

Lance Armstrong manager wielerploeg

 

 

Benenscheerclinic

Wie heeft er ook altijd last van bobbeltjes, jeuk en roodheid na het scheren? De KNWU organiseert landelijke benenscheerclinics. De clinics vinden plaats op verschillende locatie in het land en worden verzorgd door prof-rensters uit de regio. Zij zullen uitleg geven over de verschillende technieken en hun geheimen verklappen om de gladste benen te krijgen.