De leukste voorbeelden over werken in en voor de sport

Werken in de sport is een mooi beroep. Dagelijks op het veld, langs de lijn en met gejuich van fans op de achtergrond. Wie kunnen dat nog meer zeggen? Wereldwijd delen professionals in de sport een onbeschrijfbare passie en de hashtag #YouKnowYouWorkInSportsWhen staat vol met leuke voorbeelden over werken in en voor de sport.

Sport is emotie en werken in de sport voelt niet als werk. Op een doorsnee dinsdagmiddag praten met een topsporter alsof het een collega is. De auto parkeren naast een stadion in plaats van een groot kantoor. Tijdens de wedstrijd en in de rust blijven kijken naar de sponsors en activaties. Het weekend is standaard volgeboekt met evenementen. Smartphone staat vol met foto's vanuit het stadion. Het kantoor ligt vol met ballen en een gezonde levensstijl staat voorop.

"Je weet dat je in de sport werkt als.."

Iedereen kent het moment en daarom is de hashtag #YouKnowYouWorkInSportsWhen enige tijd geleden in het leven geroepen. Bijna dagelijks delen professionals in de sport daar hun passie en bijzondere momenten. Belangrijk is het plezier dat sport met zich meebrengt. Werken aan lachende gezichten en een gezonde samenleving. De passie die een topsporter heeft om steeds weer grenzen te verleggen en nooit op te geven. Werk in de sport en je maakt het dagelijks van dichtbij mee. Natuurlijk ook de commerciële kant van sport en het belang van sponsors die met overgave de sport willen steunen.

De Twitter-tijdlijn staal vol met leuke en vooral herkenbare voorbeelden.