Ga op 24 augustus mee naar Gamescom en ervaar esports van dichtbij

Nog maar een kleine maand geleden was EsportsX, de conferentie over esports waar ruim 300 marketingprofessionals bijeenkwam om alles te weten te komen over de kansen die esports bieden om de millennial te raken. Een dag vol inzichten en inspiratie. Al snel rees de vraag: wanneer weer? Voor iedereen die na EsportsX meer wil weten, of er niet bij kon zijn, en nu esports van dichtbij wil ervaren is er nu de kans: we gaan op 24 augustus naar Gamescom, de grootste gamesbeurs van Europa en er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar!

Gamescom is een indrukwekkende beurs waar diverse game culturen, de grootste game ontwikkelaars en nieuwe technologieën samenkomen. Zo maken FIFA 19 & NBA 2K19 hun Europese debuut op Gamescom en lanceert Square Enix de nieuwe Tomb Raider! Daarnaast zijn er veel demo’s, keynotes en leerzame publieksevents.

ZIE OOK: Hoe kun je esports succesvol inzetten als marketingmiddel?

Dit is het zesde jaar op rij dat we samen met een groep marketingprofessionals uit Nederland deze fantastische wereld gaan ontdekken en letterlijk beleven! Deze dag is de ideale kans om inspiratie op te doen, maar ook een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten, je netwerk uit te breiden en natuurlijk om te sparren over esports & gaming!

We reizen – na een gezamenlijk ontbijt - per luxe touringcar naar Keulen waar we recht voor de poorten van Gamescom uit de bus stappen. Gedurende de reis neemt een aantal experts je mee door de laatste ontwikkelingen van esports en delen ze alvast een aantal gave ‘must-sees’ van Gamescom 2018. Uiteraard kan jij op de beurs volledig je eigen gang gaan of kies om mee te lopen met onze eigen EsportsXperts tour. De dag sluiten we gezamenlijk af met een warm dinerbuffet.

Kortom:

- Ervaar esports van dichtbij
- Bezoek de grootste gamesbeurs van Europa
- Alle vertegenwoordigers vanuit esports zijn aanwezig
- Reis en bezoek de beurs samen met andere marketingprofessionals
- Geheel verzorgd met de vrijheid om zelf die onderwerpen te bezoeken waar jouw interesse ligt

Deze dag mag je niet missen! Stuur een email met je naam en organisatie naar info@esportsxperts.nl. Wacht niet te lang want er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar.

Lees voor meer inspiratie de verslagen van vorig jaar:

Dit artikel is powered by EsportsX.