Huwelijksaanzoek in een WK-commercial

Nick Bastress werkt voor Time Warner en wou zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk vragen. Geen restaurant, Eiffeltoren of samen op het strand maar via een TV-commercial tijdens het WK.

Let maar even op de reclameborden
Eerder dit jaar zagen we in Nederland al een bijzonder huwelijksaanzoek, namelijk via een reclamebord in het stadion. Tijdens de wedstrijd tussen AZ-FC Utrecht stond er opeens: "Joscha Janssen, wij samen zijn de bom. Liefste, wil je met me trouwen?" Joscha kon eerst geen woord uitbrengen en gaf toen het verlossende woord: Ja.

Bekijk hier alle blogs over het WK

Zeven maanden voorbereiding
Nick Bastress pakt het anders aan. Maar liefst zeven maanden voorbereiding ging in de commercial tijdens de ontmoeting tussen de Verenigde Staten en Portugal op zondag 22 juni. De commercial begint met een aantal beloftes: "Ik beloof elke avond een warme maaltijd, doe mee met huishouden, en ondanks dat ik meer van honden houd wil ik best met jouw kat spelen. Nicole, wil je met me trouwen?"

Aan het einde van commercial staat de website nicandnick.com vermeld en de hashtag #NandN om mee te twitteren. Het antwoord was ja. Nick Bastress tegenover de NBC: "Normaal gesproken moet ze al huilen bij een Google commercial van 30 seconden, maar nu moest ze niet huilen omdat ze zo geshockeerd was." De video is inmiddels ruim 16.000 keer bekeken. 

Bron: Buzzfeed