In de BV Sport: Jaap de Groot over het hogere sportdoel

Jaap de Groot was woensdagmiddag te gast bij Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman in de BV Sport op ALLsportsradio. De sportjournalist praat onder meer over de manier waarop de Nederlandse sport is georganiseerd en de vermeende belastingfraude van Cristiano Ronaldo.

De Groot is al sinds 1976 verbonden aan De Telegraaf. In De Telegraaf heeft De Groot regelmatig kritiek op het Nederlandse voetbal, de sport en de manier waarop deze is georganiseerd. Wat moet er veranderen om het op een hoger plan te krijgen?

Frank en Rick gingen met De Groot ook in gesprek over de vermeende belastingfraude van Cristiano Ronaldo en José Mourinho, de aankomende sportzomer en de Tour de France.

ZIE OOK: 100 bestbetaalde sporters ter wereld, Cristiano Ronaldo opnieuw aan kop

Drone racing

In de uitzending kwam ook het onderwerp drone racing nog aan bod. Remco Tervoort, communitymanager van SPORTNEXT, geeft antwoord op de vraag of drone racing de sport van de toekomst is.

De aflevering van woensdag was de laatste uitzending van de BV Sport voor de zomerstop.

ZIE OOK: Drone racing: de sport van de toekomst?

In de BV Sport nemen sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman de luisteraar mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

De BV Sport is er iedere woensdag van 15.00 tot 16.00 uur. Elke uitzending levert SPORTNEXT een bijdrage aan het programma.

Beluister de uitzending hieronder terug:


Headerfoto: Twitter@elfvoetbal