In de BV Sport: Willem Vissers over de onrust bij de KNVB

De KNVB ligt de laatste maanden zwaar onder vuur. Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman gingen in de BV Sport in gesprek met Willem Vissers, journalist bij de Volkskrant over de onrust bij de voetbalbond en de situatie rondom Oranje. Wat is er nu gaande en wat moet er gebeuren?

Vorige week legde Hans van Breukelen op een veelbesproken persconferentie uit hoe de aanstelling van Dick Advocaat tot bondscoach van het Nederlands elftal ot stand was gekomen. Het leverde de technisch directeur van de KNVB een storm van kritiek op. In de BV Sport gaan Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman met Willem Vissers in gesprek over de gang van zaken bij de voetbalbond en wat voor effect dat heeft op het 'merk' Oranje.

In de uitzending spraken Frank en Rick ook met Roland Kleve, algemeen directeur van Circuit Park Zandvoort, over de Jumbo Familie Racedagen met Max Verstappen.

In de BV Sport nemen sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman de luisteraar mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

De BV Sport is er iedere woensdag van 15.00 tot 16.00 uur. Elke uitzending levert SPORTNEXT een bijdrage aan het programma.

Beluister de uitzending hieronder terug:


Headerfoto: Flickr (cc) Antoon Kuper