Kijkje achter de schermen bij Decathlon tijdens 1e Sport&Business Roadtrip

Terwijl diverse sportwinkel(keten)s hun deuren moeten sluiten, blijft Decathlon juist winkels openen. Wat is hun filosofie? Hoe lukt het hen te blijven innoveren? Bij de eerste editie van Sport&Business Roadtrip op 29 september krijg je een antwoord op deze en vele andere vragen. Het centrale thema tijdens deze inspirerende dag is succesvol ondernemerschap in de sport.

Bij deze eerste editie zijn we te gast bij de recent geopende vestiging van de Decathlon in Arnhem, één van de grootste sportwinkels ter wereld. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Door de producten binnenshuis te ontwikkelen zijn de prijzen laag, zonder aan kwaliteit in te boeten. De vestiging in Arnhem is de zesde winkel van Decathlon in Nederland.

Innovatieve productontwikkeling 

Het inhoudelijk programma gaat over succesvol ondernemen door innovatieve productontwikkeling. Hoe blijf je je producten vernieuwen? En hoe belangrijk is dit voor de continuïteit van je bedrijf of sportorganisatie? Wat zijn de kansen? Welke lessen vanuit retail zijn relevant voor élke (sport)organisatie? Terwijl diverse sportwinkel(keten)s hun deuren moeten sluiten, blijft Decathlon namelijk juist winkels openen. Wat is hun filosofie? Hoe lukt het hen te blijven innoveren? Ruud van den Heuvel, business to business manager, licht het concept toe en spreekt over missie, visie, internationale context, innovatie, productontwikkeling, database marketing en store concepts. Daarnaast vertelt Ruud hoe bij de opening van de vestiging in Arnhem de lokale sportverenigingen zijn betrokken.  

Als tweede spreker heeft Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal KNVB en voorheen directeur inretail (INtex) toegezegd. Hij legt de overeenkomsten en verschillen tussen retail en sport bloot. Doe hier je voordeel mee! Na het ontbijt en het inhoudelijk programma krijg je een uitgebreide rondleiding door de winkel (5000 m2), waar sportartikelen van maar liefst 65 verschillende sporten te vinden zijn. Bekijk nu alvast het volledige programma

Doelgroep

De Sport&Business Roadtrip wordt georganiseerd door Sport&Zaken en Arko Sports Media en is gericht op vertegenwoordigers uit sport en bedrijfsleven die affiniteit hebben met het thema (sport)innovatie en productontwikkeling. Zoals productontwikkelaars, sales managers, (sport)marketeers, productmanagers, projectmanagers, accountmanagers en beleidsmedewerkers.

Deelname aan de Sport&Business Roadtrip kost € 29,95 per persoon, inclusief ontbijt en exclusief btw. Schrijf je direct in: 

Inschrijven

Via het onderstaande formulier meld je je aan voor de 1e Sport&Business Roadtrip op donderdag 29 september 2016 te Arnhem tegen het tarief van €29,95 excl. btw.


Foto: Twitter@buurtenregio