Laatste kans om het nieuwe SPORTNEXT-magazine aan te vragen

Afgelopen week verscheen bij onze trouwe abonnee's en partners het SPORTNEXT-magazine op de deurmat. Sport en media in het digitale tijdperk is het onderwerp, waarbij we dieper ingaan op de ontwikkelingen in sport, media en bij sporters door (toenemende) digitale ontwikkelingen. Zo veranderen sportsterren in mediamerken, neemt storytelling en branded content in de mediawereld toe, zien we steeds meer online community's ontstaan, zijn emoji's bezig aan een opmars en vinden er 'gevechten om de kijkerplaats. Daarnaast rijst steeds meer de vraag: wat is de toekomst van sportjournalistiek? Dit en meer komt aan bod in het nieuwste nummer. Heb je hem nog niet binnen? Niet getreurd: er is nog een tweede kans om het aan te vragen! 

Help! Ik heb nog geen magazine ontvangen? 

Op Twitter, Facebook en via e-mail kregen we een aantal keer de reactie dat nog niet iedereen het nieuwste nummer van SPORTNEXT binnen heeft gehad. Dit heeft mogelijk met verschillende redenen te maken:

  • 1) Abonnement verlopen? Halverwege 2013 zijn we voor het eerst gestart met een abonnementsvorm. Je kon je destijds aanmelden voor drie edities SPORTNEXT, waar bij een aantal lezers het abonnement eind 2014 helaas is verlopen. Weet je niet zeker of je abonnement verlopen is? Geen probleem! Deze week volgt nog een mailing naar iedereen die een verlopen abonnement heeft.

  • 2) Verhuist? Retour? Mogelijk ben je in de tussentijd ergens anders gaan wonen? Laat het ons weten! Dan kijken we even samen naar een oplossing.

  • 3) Onjuiste betaling / gegevens? Heb je geen factuur ontvangen nadat je je hebt ingeschreven op het SPORTNEXT-magazine? Dan is er mogelijk iets misgegaan met het aanmelden of betalen. Stuur ons even een berichtje en we zoeken het voor je uit.  

  • 4) Aangevraagd na 9 juni?  Helaas zijn alle aanvragen vanaf 9 juni 2015 niet meegenomen in de grote verzending. Heb je je in de afgelopen drie weken geabonneerd op SPORTNEXT? Dan komt hij volgende week jouw kant op! 

Kan ik het magazine nog aanvragen?

Absoluut! Het is nog mogelijk om voor donderdag 2 juli het nieuwe magazine aan te vragen. Voor €19,95 (excl. btw) ontvang je drie edities SPORTNEXT, waardoor je het komende anderhalf jaar verzekerd bent van ons magazine. Elke editie van SPORTNEXT heeft een andere thema en bevat meer dan 80 pagina's met inspirerende verhalen, cases, analyses en achtergronden uit de bijzondere wereld van sportmarketing. Een absolute musthave  voor iedere sportmarketeer, sportjournalist of andere sportprofessional in Nederland! 

Meer informatie over de inhoud en de aanmeldingsprocedure vind je hier! Of klik op het plaatje hieronder..