Lennart Boven versterkt Management Team Triple Double

Manager Online Lennart Boven is per direct toegevoegd aan het MT van Triple Double Sportmarketing. Als verantwoordelijke voor het sterk groeiende online team zal hij vanuit het MT zorgdragen voor de verdere digitale ontwikkeling van het bureau. Zo staan de lancering van enkele strategische samenwerkingen op het snijvlak van data en web development op de agenda.

Sinds Lennart’s komst ruim drie jaar geleden en door de digitalisering van ons vak, heeft het aandeel online en social in campagnes een enorme vlucht genomen. Het digital team van online sportmarketeers en social media managers maakt, onder Lennart’s aanvoering, een significante ontwikkeling door. Hun specialistische kennis delen zij met de rest van het team. Om zowel intern als extern de volgende stappen te zetten, hebben we Lennart toegevoegd aan ons management team, aldus partner Michel van Grunsven. 

Naast Lennart Boven maken Guido Klomp, Ruud van der Knaap, Koen van Haastert en Pieter Kuijpers op dit moment onderdeel uit van het Management Team binnen het sportmarketingbureau. Lennart was namens SPORTNEXT eerder betrokken bij de 'NEXT-level in social media en sport' op 25 november 2013 en 24 maart 2014