Looney Tunes gaan lopers Nike+ Run Club motiveren (+4 andere video’s)

Nike+ Run Club en Warner Bross hebben de handen ineen geslagen voor een nieuw project: Zoom Pace Setters. De Zoom Pace Setters, bestaande uit een achttal Looney Tunes (Bugs Bunny, Lola Bunny, Sylvester, Tweety, Daffy, Taz, Wile E. Coyote and Road Runner), gaan lopers van de Nike+ Run Club de komende 8 weken motiveren als loopcoaches. Tot en met eind augustus wordt er door elke karakter tips gegeven om nóg sneller te worden. Het uiteindelijke doel van Nike is om op 30 augustus een challenge te houden: je snelste mijl ooit te lopen. Verder in de opvallende video's: nieuw shirt Red Devils, BT Sports House Party, Basukettoke hit in Japan, Under Armour klaar om loopwereld te veroveren.

Elke Looney Tune zal via de Nike+ Running-app tips gegeven, het tempo bepalen en met uitdagingen komen. Zo heeft Bugs Bunny de aftrap gedaan, terwijl de snelste cartoon afsluit - uiteraard hebben we het hier over Road Runner. Met trainingsschema's, opzwepende muziek en tips hoopt Nike lopers in acht weken naar een hoger niveau klaar te stomen. Op de laatste dag (30 augustus) zal de challenge plaatsvinden. Het is overigens niet de eerste keer dat Nike samenwerkt met de Looney Tunes.. In 1993 (!) verschenen de tekenfilmfiguren al samen met Michael Jordan in een reclame

BT Sport Champions League House Party

Een grote groep spelers werd opgetrommeld om in de nieuwe reclame van BT Sport te spelen: Gareth Bale, Franck Ribéry, Philipp Lahm, Steven Gerrard, Robin van Persie, Steven Gerrard etc. In totaal werden er 21 topvoetballers opgeroepen om in een videoclip te spelen, waarin met name het glamoureuze leventje van de profvoetballer naar voren komt. 

Adidas lanceert nieuwe shirt Red Devils: Break Expectations

Nadat er de voorbije dagen al verschillende teasers werden gedeeld via social media en op YouTube, heeft adidas vandaag officieel het nieuwe shirt van Manchester United gepresenteerd. In een duivelachtige video presenteren spelers als Daley Blind, Juan Mata en Bastian Schweinsteiger het shirt.

Turkish Airlines verzonnen 'Basukettoke' grote hit in Japan

Als sponsor van de BJ League - de hoogste basketbaldivisie in Japan - zocht Turkish Airlines naar een manier om Japanse fans te bereiken. Dit viel niet mee, daar de Turkse en Japanse cultuur sterk verschillen. De Turkse vliegmaatschappij vond daarom iets nieuws: een mix van Turkse passie op de tribunes en Japanse karoake. Wat volgde was een grote hit in Japan.

Under Armour klaar om de hardloopwereld te veroveren: #UARUN

Dat Under Armour grote sportmerken als Nike en Adidas achter de broek zit, hoeven we niet meer uit te leggen. Under Armour is een van de snelstgroeiende merken en de laatste maanden hevig campagne aan het vervoeren. Met een nieuwe videoserie #UARun begint het merk zich ook steeds feller te mengen in de hardloopwereld.