Marlou van Rhijn trapt #bornathletes campagne af met fraaie video

Een ‪#‎bornathlete‬ zit in ons allemaal. Topsport gaat namelijk verder dan het fysieke. Moed, ambitie, vastberadenheid en passie: that’s what sets you apart from the competition.” Met deze inspirerende woorden en een prachtige video heeft BP Nederland de 'My Road to Rio' campagne afgetrapt. Als sponsor van het Internationaal Paralympisch Comité (IPC), Paralympic TeamNL en topatleten Jiske Griffioen, Jetze Plat en Marlou van Rhijn, gaat het aardoliebedrijf de 'Road to Rio' van het drietal weergeven op een speciaal ingerichte Facebook-pagina. 

“Paralympische sport staat de laatste jaren steeds meer in de belangstelling, vooral dankzij de fantastische resultaten die de paralympische atleten leveren”, vertelt Jacoline Poldervaart van BP Nederland. “De Nederlandse atleten - en BP’s 3 ambassadeurs in het bijzonder – zijn een bron van inspiratie voor ons allemaal en BP wil graag meehelpen dit succes verder te ontwikkelen. Op deze manier belicht BP op deze pagina steeds een belangrijk maatschappelijk project, zoals nu dit partnership.”

Op www.MyRoadToRio.nl kan iedereen de verhalen van de drie ambassadeurs van BP Nederland volgen. Ondanks er in het persbericht gesproken wordt over een speciaal platform, is het in feite een Facebook-pagina waar de maatschappelijke projecten van de sponsor worden weergegeven. Desalniettemin is de eerste video van BP veelbelovend en weet Ogilvy & Mather Amsterdam (het reclamebureau dat er achter zit) de passie en energie die Blade Babe  Van Rhijn in haar trainingen steekt, op een fraaie wijze weer te geven.

Naast de verhalen van de wereldrecordhoudster sprint zullen de komende maanden ook de Road to Rio-stories gedeeld worden van Jiske Griffioen (Rolstoeltennisster & onlangs nog uitgeroepen tot Paralympisch sporter van het jaar) en Jetze Plat (handbiker en triatleet). Via de Facebook-pagina My Road with BP en het Twitter-account @MyRoadwithBP blijven sportliefhebbers op de hoogte.