Met de concurrentie de vloer aanvegen?

Zo makkelijk zal het natuurlijk niet zijn voor Team Brunel. Maar waarom als Belgische producent van vinylvloeren een Nederlands zeilteam sponsoren? Toch is de link niet zo vergezocht als het lijkt. Moduleo® verbindt graag zijn naam en steun aan een avontuur waar teamspirit, veerkracht en respect voor de natuur centraal staan...

Team Brunel krijgt letterlijk ook een beetje de wind in de zeilen van Moduleo®, onderdeel van het vinylvloerbedrijf IVC Group. Moduleo® maakt luxe vinylvoeren voor residentieel en commercieel gebruik, via een modulair legsysteem in planken of tegels. Door Team Brunel te steunen, willen we de gemeenschappelijke kwaliteiten in de kijker zetten waarmee wij ons als onderneming onderscheiden: veerkracht, samenwerking en respect voor het milieu.

Team Brunel reist de hele wereld rond met enkel de kracht van de natuur en zichzelf. Respect voor de natuur heeft in de zeilrace misschien meer te maken met ontzag voor de elementen, maar het is alleszins een inspirerende gedachte om ook als producent de natuur te eerbiedigen: onder meer met een groene productiefaciliteit die voor 30% draait op windkracht, recycleerbare producten en door de natuur geïnspireerde ontwerpen.


‘Never rest on your laurels’: ons motto bij Moduleo. Wie te lang van een overwinning zit na te genieten, wordt onherroepelijk voorbijgestoken. Dat kan alleen als je in mindere momenten kan terugvallen op je teamgenoten. Net zo enthousiast als we hier op onze thuisbasis Avelgem in België met z’n allen supporteren voor Team Brunel, zo willen we ook als collega’s het beste in elkaar naar boven halen. Om van de Volvo Ocean Race een succesvolle onderneming te maken, zal de bemanning de krachten moeten bundelen en 100% op elkaar kunnen rekenen...

Wie 9 maanden kan afzien, zijn grenzen kan verleggen, zo iemand is taai en heeft veerkracht. Ook die eigenschappen vinden wij terug in onze vloeren, bestand als ze zijn tegen intensief gebruik en wat er allemaal op terechtkomt. En dus laten we de modulaire vinylvloeren in elke ‘Race Village’ rond de wereld meereizen. Zodoende krijgen de vloeren in 11 havens van de Volvo Ocean zo’n 3 miljoen bezoekers te verwerken. Bezoekers, die in de Race Villages komen rondkuieren, of in de Boatyard ontdekken hoe de schepen en hun uitrusting worden opgelapt... Kortom, net als de zeilers ondergaan de Moduleo vloeren de zwaarste beproevingen, maar juist dan komt echte kwaliteit bovendrijven!