Nike lanceert wintercampagne met Snow Day (+4 andere opvallende video’s)

Hoewel we dit weekend nog even konden genieten van zomerse temperaturen, zal het niet lang meer duren voordat de winterperiode ook écht begonnen is. Nike loopt alvast op de barre weersomstandigheden vooruit door de nieuwe wintercampagne #GetOutHere te lanceren. Met een groot aantal ambassadeurs uit verschillende sporten, de hulp van reclamebureau Wieden+ Kennedy en een uitgekiende campagne op social media, weet Nike de campagne weer groots te lanceren. Verder in de opvallende video's: stewardessen geven voetbalfans instructies, trouwen in Camp Nou, 

Stewardessen geven voetbalfans instructies

Een simpele, maar bijzondere sponsoractivatie was afgelopen week te zien bij Benfica. Fly Emirates, hoofdsponsor van de Portugese club, liet stewardessen het veld op komen om voetbalfans instructies te geven. 

 
Stewardessen geven instructies aan voetbalfans

Mooie sponsoractivatie: stewardessen geven instructies aan voetbalfans

Posted by SPORTNEXT on donderdag 29 oktober 2015


Trouwen in Camp Nou

Trouwen op het heilige grasveld van FC Barcelona? Bij de Spaanse voetbalclub is het voor de grootste fans al een aantal jaren mogelijk.. 

Slimme koelkast zorgt voor genoeg koud bier tijdens sportwedstrijden

Een koelkast die notificaties geeft of er genoeg bier koud staat en het koud genoeg is? Bud Light introduceert voor American Football-fans de innovatieve Bud-E Fridge. 

'In the zone' met Blake Griffin

Blake Griffin - sterspeler van de Los Angeles Clippers (NBA) - speelt een hoofdrol in de nieuwe 'maffe' reclame van Kia.