Albert Heijn stelt voor het eerst voetbalplaatjes van Oranjevrouwen beschikbaar

Voor het eerst zijn er dit jaar bij Albert Heijn voetbalplaatjes van de spelers van het Nederlands vrouwenelftal te sparen. Er zijn plaatjes van onder meer Lieke Martens, Vivianne Miedema, Kika van Es, Renate Jansen en Shanice van de Sanden.

Vanaf 2 januari is het bij Albert Heijn weer mogelijk om Eredivisie voetbalplaatjes te sparen. En dit jaar krijg je bij de boodschappen voor het eerst dus ook plaatjes van de Oranjevrouwen.

Albert Heijn speelt zo in op de groeiende populariteit van het vrouwenvoetbal in Nederland. Tijdens het EK in 2017 kregen de OranjeLeeuwinnen massaal steun van voetbalminnend Nederland. In juni en juli van dit jaar vindt het WK voor vrouwen in Frankrijk plaats, waarvoor de Oranjevrouwen zich hebben gekwalificeerd. De verwachting is dat zowel publiek als bedrijfsleven zich weer achter de succesvolle ploeg gaan scharen.

App

Een andere noviteit is de introductie van de Albert Heijn Voetbal App. Via de app kunnen gebruikers laten weten welk plaatje ze nog zoeken en door een selfie te maken kunnen ze hun eigen voetbalplaatje maken. In de app vind je ook actuele statistieken en informatie over Eredivisie-spelers en -stadions. Hoe meer plaatjes gebruikers scannen, hoe meer video’s en informatie er beschikbaar komen.

Klanten van Albert Heijn krijgen bij iedere €10 aan boodschappen een setje van vier voetbalplaatjes. De spaaractie duurt tot 24 februari.

Sponsoring

Albert Heijn was in het verleden sponsor van de Eredivisie, maar stopte met de sponsoring in 2011. Momenteel heeft de Eredivisie geen retailer als officiële partner.