Reebok voegt spek toe aan het assortiment

De Reebok Crossfit Games zijn in volle gang en ter promotie heeft het Engelse sportmerk, onderdeel van adidas AG, een bijzonder product toegevoegd aan het assortiment. Geen nieuwe schoenen, shirts of zweetbanden maar spek. Lappen spek om te braden en op te eten.

We believe in bacon
Het knetterende geluid klinkt ze als muziek in de oren. Crossfitters eten spek. De koning van het vlees. "Wij buigen voor jou en jouw perfecte vorm spek. We geven ons over aan jouw zoute zaligheid. We houden van jou spek, met al het glinsterende vet wat er van je af spat. Wij beloven jou te zullen eten tot de dag dat varkens kunnen vliegen, hopelijk in de richting van onze mond." Staat op de speciale website Reebok.com/bacon.

De spek-lijn is opgezet ter promotie van de CrossFit Games die tot en met 27 juli plaatsvinden in Carson, California en ook in Nederland wordt Reebok-spek verkocht bij tientallen winkels. Bijvoorbeeld bij de Intersport Bijvoet in Weesp, Van der Geest Sport in Roelofarendsveen en H & S Sport Venneker in Hellevoetsluis. De gerookte maar niet uitgeharde spek bevat uiteraard geen zoetstoffen of nitraten. En is daarmee het perfect voedsel voor Crossfitters.

Dit is voedsel voor de hersenen. Heerlijk!