Shoemoji brengt sneakerlove naar whatsapp

Foot Locker heeft een eerste app uitgebracht waarmee 80 iconische sneakers beschikbaar komen op whatsapp. De wereld van Shoemoji maakt het voor sneakerlovers mogelijk om hun passie te delen op iOS en Android.

Iedereen heeft zijn of haar favorieten: de emojis die je het vaakst gebruikt. Emoji zit diep in ons mobiele gedrag geworteld. Het zegt iets over jouw persoonlijkheid en gemoedstoestand. Sneakerlovers moesten het voorheen doen met een beperkt aantal standaard schoenen en daar wil je eigenlijk niet mee gezien worden.

Foot Locker heeft speciaal Shoemoji laten ontwerpen om het voor sneakerlovers makkelijker te maken om hun passie te delen. 80 iconische schoenen van alle populaire merken staan erin. Nike, Jordan, Under Armour, Adidas, Asics, New Balance noem maar op. "We weten hoe belangrijk de mobiele telefoon is voor onze klanten. De Foot Locker App en Shoemoji brengen de mobiele beleving naar een hoger niveau."


Foot Locker is van plan om regelmatig nieuwe updates uit te brengen. De app is daarnaast vooral een e-commerce kanaal en bevat nu een: release kalender, store locator, shop en een VIP-loyaliteitsprogramma. De app is helaas nog niet beschikbaar in de Nederlandse app stores, een release date is nog niet bekend gemaakt. Wie gebruik maakt van de Amerikaanse stores, download hier voor iOS en Android.