Sky Sports weet hoe je fans moet opwarmen voor een nieuw voetbalseizoen

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen. Een seizoen vol dromen over een kampioenschap, Europees voetbal, een plaats in het linkerrijtje of wellicht lijfsbehoud. Durven dromen is waar sport en voetbal in het bijzonder voor staat. Sky Sports weet hoe je fans moet opwarmen voor een nieuw seizoen en kwam met een sterke commercial en een bijzondere actie.

Het grote nadeel van de zomerstop is het gemis aan doelpunten. Een schot van afstand, een kopbal uit een afgemeten voorzet of een vrije trap. Sky Sports had daar een oplossing voor. Goal Line, een speciale telefoonlijn waar voetbalfans naar kunnen bellen om een doelpunt aan te vragen. Aan de andere kant van de lijn niemand minder dan presentator Jim White. Kies een doelpunt en hoor het commentaar. De Goal Line is nog een week geopend en bereikbaar via het Britse nummer 0333 202 2177. wellicht een idee voor de NOS en Jack van Gelder?

Lees ook: Laat de competitie later beginnen (door Chris Woerts)

Voetbal is van iedereen. Jong en oud, groot en klein, ervaren en onervaren. In Dare to Dream komen echte voetballiefhebbers aan het woord over de ongeschreven regels in het voetbal. De kriebels als het weer gaat beginnen, de hoop op een kampioenschap en clubliefde die voor altijd blijft. Voetbal is een echte volkssport en de passies verbindt wereldwijd miljoen fans. Sky Sports beeld dat op een mooie manier uit.