SPORTNEXT en ALLsportsradio gaan samenwerking aan

SPORTNEXT en ALLsportsradio zijn een samenwerking aangegaan. Vanaf heden zal SPORTNEXT aan elke aflevering van het programma De BV Sport een bijdrage leveren. Vandaag is communitymanager Remco Tervoort te gast bij presentatoren Rick Winkelman en Frank van den Wall Bake.

ALLsportsradio is dé nieuwste sportzender van Nederland. In de BV Sport nemen sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman de luisteraar mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

 Dat de organisatie van de Olympische Spelen een land veel geld kost is bekend. Maar wat leveren de Olympische Spelen een land eigenlijk op? En hoe kan het dat buitenlandse voetbalclubs met enorme schulden toch voor vele miljoenen aan spelers kopen? De antwoorden op deze vragen komen wekelijks aan bod in de BV Sport. Vanaf heden zal SPORTNEXT iedere aflevering een bijdrage leveren.

Daarnaast schenken we op de website aandacht aan alle afleveringen, die uiteraard ook eenvoudig terug te luisteren zijn op Soundcloud.
 
De BV Sport is er iedere woensdag van 15.00 tot 16.00 uur.