Today at IEG #2 - Tom van Kuyk over de nieuwe sponsorstrategie van Rabobank

Tom van Kuyk, sponsorstrateeg van de Rabobank, vertelt in de tweede aflevering van Today at IEG over de sponsorstrategie van de Rabobank. De nieuwe keuzes hierin werden afgelopen week in Nederland gepresenteerd.

Tom vertelt over de drijfveer van de Rabobank om op lokaal niveau van nog grotere betekenis te zijn voor de gemeenschap. Dat vult de Rabobank in door het daadwerkelijk helpen van verenigingen en stichtingen. Tom betrekt daarbij de visies die op de IEG conferentie worden gedeeld rond thema’s als 'social capital' en 'the rise of social good'.

Een belangrijk uitdaging hierbij is om het effect van maatschappelijke investeringen meetbaar te maken. Het interview is een must voor iedereen die geïnteresseerd is in het sponsorvak.

Dagelijkse updates

In samenwerking met Triple Double, SPORTNEXT, SportsCloud en Create5 publiceren we in het kader van Today at IEG elke dag één of meerdere video's over de IEG Sponsorship Conference in Chicago. De video’s zijn dagelijks te volgen via SPORTNEXT én Sponsorreport. Hieronder zijn alle bijdragen terug te vinden.

Heb je vragen, stel ze gerust via het Twitter-account van Peter Sprenger of Bob van Oosterhout of via #sportnext. Peter en Bob nemen dit dan mee in de uitzending.

ZIE OOK:

Video: De tweede aflevering van Today at IEG

Wil je niets missen van de IEG Sponsorship Conference? Volg de tag IEG2017 op SPORTNEXT of bekijk de video's als eerste op onze Facebook-pagina!