Transparantie in de sport op het tweede Sport & Media Nieuwjaarsdiner

Begin 2017 goed met het Sport & Media Nieuwjaarsdiner. Samen met de Stichting Nederlandse Sport Pers (NSP) organiseren we op 16 januari in Rotterdam een avond over transparantie in de sport. 2016 was een prachtig sportjaar met onder meer de start van de Giro d’Italia in Nederland, het EK voetbal, de Olympische Spelen in Rio en de verbluffende prestaties van Max Verstappen in de Formule 1. Maar 2016 was ook het jaar van Sepp Blatter, FC Twente, matchfixing, doping en good governance. Onder meer Charles van Commenée (NOC*NSF), Marjan Olfers (VU Amsterdam), Hans den Oudendammer (Rotterdam Topsport), Raymond Salomon (Feyenoord) en Hans Vandeweghe (Vlaams journalist) geven hun visie op de transparantie in de sport.


Voor slechts € 94,95 (incl. driegangen diner & drankjes, excl. BTW) ben je er bij! Meld je hier aan.


Wie wordt NSP Sportpersoonlijkheid van het Jaar?

Het Sport & Media Nieuwjaarsdiner biedt een mooie terugblik op het zeer boeiende sportjaar 2016 en een vooruitblik op wat ons in 2017 te wachten staat. De inhoudelijke bijdragen en opinies worden afgewisseld met de uitreiking van diverse mooie prijzen. Blikvinger is de NSP Sportpersoonlijkheidsprijs, welke vorig jaar door Max Verstappen in ontvangst werd genomen. Een terechte winnaar zo is het afgelopen jaar gebleken. Ook is er de bekendmaking van de NSP Sportfoto van het Jaar (vorig jaar gewonnen door Koen Suyk) en NSP Sportjournalist van het jaar. Die eer viel Marco Knippen vorig jaar ten deel. Voor het tweede jaar op rij reiken we ook de SPORTNEXT Prijs voor Sportjournalistiek Talent van het Jaar uit. Michel Abbink was in 2016 de eerste winnaar van deze prijs.

Prominente Sprekers

Het programma kent prominente sprekers die vanuit hun rijke kennis en ervaring hun visie op transparantie in de sport geven. Wat is transparantie in de sport? Hoe zien de feiten en cijfers eruit? Wat levert transparantie in de sport en in het bedrijfsleven je op? Ook komen praktijkvoorbeelden uitgebreid aan bod. Onder meer Gio Lippens (voorzitter Nederlandse Sport Pers), Jolanda Jansen (directeur Rotterdam Ahoy), Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport), Marjan Olfers (Hoogleraar Sport en Recht, VU Amsterdam), Charles van Commenée (prestatiemanager bij NOC*NSF), Raymond Solomon (manager media en communicatie bij Feyenoord), Fardau Wagenaar (sportjournalist TC/Tubantia) en Hans Vandeweghe (Vlaamse journalist) delen hun mening.

Voor wie?

Het Sport & Media Nieuwjaarsdiner is de ideale start van het nieuwe jaar voor iedereen met belangstelling voor sport en media. Voor onder meer sportmarketeers, vertegenwoordigers van sportbonden, (foto)journalisten, vertegenwoordigers van landelijke, regionale en lokale sportmedia, projectleiders bij (sport)evenementenbureaus, vertegenwoordigers van communicatiebureaus in de sport en sportsponsormanagers is het Sport & Media Nieuwjaarsdiner een niet te missen evenement.

Ben jij er ook bij?

Voor slechts € 94,95 (incl. driegangen diner & drankjes, excl. BTW) ben je bij het Sport & Media Nieuwjaarsdiner aanwezig! Wil je met een groep collega’s of relaties komen? Dat kan! Graag reserveren we voor jouw organisatie een tafel van 8 personen, voor slechts €680,- excl. btw. Het diner is niet alleen een mooi moment om het jaar te starten met al je vakcollega's, maar ook om inspiratie op te doen, inhoudelijk bijgepraat te worden over de laatste ontwikkelingen en te netwerken met prominenten uit de sportmarketing- en sportmediasector! Kunnen we op jouw deelname rekenen? Meld je dan hier aan