Under Armour blikt met schitterende video vooruit op nieuw seizoen: Winter is coming!

Terwijl we nog even genieten van de laatste zomerweken, komt de herfst- en winterperiode steeds dichterbij. Under Armour en MSP Films vonden het deze week het juiste moment al een eerste aanloop naar het nieuwe winterseizoen te nemen. Met een schitterende video - zoals we van MSP Films ook gewend zijn - komen niet alleen de typische wintersporten, maar ook enkele zomersporten voorbij. De liefhebber van sneeuw zal door de video in ieder geval reikhalzend uitkijken naar de eerste sneeuwval. Verder in de opvallende video's: GoPro-challenge met Belgische topsporters, Bud Light NFL - #MyTeamCan en Van Persie in de hoofdrol bij shirtpresentatie Fenerbahçe.


GoPro2Rio met Belgische topsporters

Als 'challenger' in de wereld van uitzendwerk kiest Vivaldis Interim er voor om samen met jonge, ambitieuze sporters het pad te effenen naar de Olympische Spelen van Rio 2016. Dit doet het op een bijzondere manier: door de voorbereiding op de Olympische Spelen van een groot aantal atleten met een GoPro te volgen. Het levert een leuk en creatief concept op.


Bud Light NFL - #MyTeamCan

Toegegeven: de video is misschien niet heel bijzonder. Toch is de activatie van NFL-sponsor Bud Light wel interessant genoeg om in dit lijstje mee te nemen. Met een Team Can voor elke NFL-team kiest het biermerk voor een simpele doch slimme activatie.


Van Persie in de hoofdrol bij shirtpresentatie Fenerbahçe

Dat Robin van Persie na zijn transfer naar de Turkse topclub Fenerbahçe SK een van de meest interessante sponsoriconen zou worden bij de club, was te verwachten. Toch is het bijzonder om de international - notabene in het Turks - al centraal te zien staan bij de lancering van het nieuwe thuisshirt.